Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Юні гандболістки – чемпіонки Київщини
16:29
Юні гандболістки – чемпіонки Київщини

У райцентрі Сквира відбувся чемпіонат Київської області з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2006 року народження. В змаганнях взяли участь команди з Рокитного, Вишгорода, Броварів, Миронівки та Сквири. 
Наші дівчата в підгрупі впевнено переграли своїх однолітків з Броварів – 15:7 та Миронівки – 12:3 і потрапили до фіналу, де зустрілися з непоступливими господарями – командою зі Сквири. Але наших дівчат вже було не зупинити. 
Вишгородські юні гандболістки без особливих проблем впевнено перемогли з рахунком 15:7 і стали кращою командою Київської області. Щиро вітаємо наших вихованок та досвідченого тренера – Євгена Земляного з цим успіхом. 
Ось імена переможців: Катерина Макаренко, Анастасія Оберемок, Анастасія Распопіна, Анна Іванченко, Вікторія Курятник, Вікторія Комісаренко, Жанна Казакова, Ксенія Пільгун, Олександра Троненко, Ліза Чудновська. Ці змагання були відбірковими для участі в чемпіонаті України.
Також розпочався черговий набір юнаків та дівчат 2006-2008 років народження на відділення гандболу. Двері ДЮСШ завжди відкриті для юних спортсменів.  Контактний телефон (098) 261-56-21, Євген Земляний. 

Іван КАРПИНА, заступник директора КДЮСШ                          

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 381 | Додав: slovo
comments powered by Disqus