Головна » 2016 » Серпень » 22 » Громада і влада – єдина спільнота
11:07
Громада і влада – єдина спільнота

11 серпня у Литвинівці громада зібралася на відкриття довгоочікуваної аптеки. Більше п’яти років жителі трьох сіл – Литвинівки, Лісовичів, Миколаївки, які об’єднує Литвинівська сільська рада, змушені були вирушати за ліками першої необхідності у сусідні населені пункти. Та завдяки ентузіазму підприємців, засновників ТОВ «Турбота плюс» та за сприяння сільського голови В’ячеслава Мурги у людей з’явився сучасний аптечний заклад, розташований у центрі села у приміщенні сільської ради.
Розділити радість з громадою та за­с­нов­­­никами аптеки завітали голова райдержадміністрації та депутат Київської обласної ради Олександр Горган і депутат районної ради Микола Артеменко.
Олександр Горган зазначив, що сільський голова виконує свої передвиборчі обіцянки. Адже село живе – ідучи назустріч потребам людей з’явилася аптека. І важливим є той факт, що не держава виділила гроші на її побудову, не сільська рада, а самі підприємці, які довіряють владі, не боячись ризикувати, створюючи нові робочі місця, реалізовуючи соціальні проекти, першочерговою метою яких є не прибуток, а турбота про здоров’я людей, надання якісної допомоги населенню. І така практика показує, що громада і влада – це одна єдина спільнота. Також керівник району запевнив, що районна влада готова допомагати в усьому, що сприяє розвитку села, та як депутат обласної ради наголосив на своїй особистій підтримці.
Як показує практика, розвиток однієї сфери життя у селі підтягує за собою й інші. Користуючись нагодою, очільник району здійснив плановий робочий візит на погоджене у травні місце розташування сучасного стадіону, який незабаром стане ще однією гордістю мешканців Литвинівки.
Тож оновлену спільними зусиллями Литвинівку скоро і не впізнаєш.

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 362 | Додав: slovo
comments powered by Disqus