Головна » 2018 » Грудень » 20 » Гори, гори, новорічна красуне!
19:16
Гори, гори, новорічна красуне!

У день Святого Миколая Чудотворця на площі біля Будинку культури «Енергетик» у Вишгороді відбулося урочисте театралізоване свято запалення головної новорічної ялинки.  На урочистості завітали жителі не лише міста, а й району. До заходу також приєдналися: народний депутат України Ярослав Москаленко, голова райдержадміністрації Вячеслав Савенок, Вишгородський міський голова Олексій Момот. Керівники привітали жителів міста та гостей Вишгородщини із наступаючими новорічно-різдвяними святами. 
Відкрив захід ансамбль «Drum station», який привернув увагу багатьох мешканців міста своїм гучним виступом. Підготовлений флешмоб Вишгородським танцювальним колективом «Клерико» об’єднав усіх у ритмічному танці та змусив битися швидше кожне серце. Естафету перехопив вокальний колектив «Фольк-Тон», який разом із дітьми закликали Святого Миколая долучитися до свята і разом запалити новорічну ялинку не лише багатьма вогниками, а й щирою надією на щасливе майбутнє.
Ярослав Москаленко звернувся до присутніх та побажав святкового настрою. «Минає 2018 рік. Ми маємо оптимізм, що рік наступний буде більш вдалим, більш успішним, але і цей рік приніс нам багато радості. Попереду у нас багато планів заради майбутнього наших дітей», –  сказав Ярослав Москаленко. 
На площі лунали пісні та щирий сміх. Магічні дійства створили чарівно-казкову новорічну атмосферу і подарували святковий настрій як дітям, так і дорослим. Після відбувся святковий концерт у Будинку культури «Енергетик», який чудовими українськими піснями та цікавими, ритмічними танцями зарядив присутніх позитивом та новорічним настроєм на рік уперед. 

Інф. «Слова»
 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 354 | Додав: slovo
comments powered by Disqus