Головна » 2015 » Квітень » 4 » Голова Вишгородської райдержадміністрації
10:09
Голова Вишгородської райдержадміністрації
Розпорядженням Президента України №350/2015-рп від 31 березня 2015 року Олександра Любомировича Горгана призначено головою Вишгородської районної державної адміністрації Київської області.
 
Горган Олександр Любомирович народився 5 листопада 1975 року в місті Калуші Івано-Франківської області. 1997 року закінчив з відзнакою Київський Національний університет ім. Тараса Шевченка (юридичний факультет). У 2001 році проходив навчання у Сполучених Штатах Америки за програмою The International Visitor Leadership Program (IVLP) на запрошення Федерального уряду США. 
 
В 1995 році започаткував власний бізнес – став співзасновником акціонерного товариства «Юридична фірма «Юстініан». З 2002 року і до останнього часу юридичну діяльність здійснював в якості адвоката. З 2011 року працював директором комунального підприємства «Київський водний стадіон».
 
У 2005 – 2010 роках був депутатом Вишгородської міської ради.
 
Активно займається громадською діяльністю. Зокрема, з 2000 року і до цього часу є президентом Всеукраїнської молодіжної організації «Молодь проти корупції» та громадської організації «Інститут проблем тероризму, корупції та організованої злочинності». Олександр Горган – засновник, почесний президент Асоціації молодих донорів України.
 
Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, Почесною грамотою Верховної Ради України. Лауреат премії Кабінету Міністрів України.
 
В 2014 році за успішне подолання дистанції «Ironman Triathlon» (безперервне виконання етапів: плавання 3,8 км, велоетап 180 км, біг 42,2 км) на чемпіонаті Європи з триатлону (Франкфурт-на-Майні, ФРН) отримав титул «Ironman».
 
Одружений. Виховує двох синів та доньку.
 
Вільно володіє англійською мовою.
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 946 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus