Головна » Гаврилівська громада

Дитячий світ у малюнках на асфальті

Дитячий світ у малюнках на асфальті

Промайнув тиждень з того часу, як у Гаврилівці пройшло свято для дітей «Стрічаймо літо!», присвячене Міжнародному Дню захисту дітей. Першочервневий дитячий захід давно став традицією у нашому селі. А особливо діти полюбляють конкурс малюнків на асфальті.
 
Конкурс дуже любить наш сільський голова Олег Бондаренко, який каже, що дитячі малюнки на асфальті діють на нього, як бальзам, і вселяють віру і надію в завтрашній день. Тож цього дня о десятій ранку на площі біля палацу культури «Полісся» звучала д ... Читати далі »

«Діти Київщини – воїнам АТО»

«Діти Київщини – воїнам АТО»

Війна – це слово завжди звучало грізно і болюче. Ми – сьогоднішнє покоління,  ще рік тому не могли і подумати, що станемо свідками цього страшного явища. Але війна прийшла у нашу країну, і зараз як ніколи відчуваємо потребу у єдності, у допомозі один одному.
 
З метою патріотичного виховання та виховання гідного громадянина нашої держави по всій країні відбуваються акції, працюють волонтери, і наша Гаврилівська школа не могла залишитися осторонь.

А у вас в квартирі газ?

А у вас в квартирі газ?

На цьому тижні в Гаврилівці працювали представники районної ФЕГГ ВАТ «Київоблгаз». Приводом для приїзду газовиків стало відключення в минулому році будинку по вул. Садовій, 18. 
 
Як пояснив сільський голова Олег Бондаренко, причиною відключення стало самовільне встановлення газових котлів у 26 квартирах цього будинку. Люди користувалися газом для опалення квартир, а сплачували лише за газові плити. Після обстеження та виявлення фактів незаконного встановлення газових котлів, будинок було відключено від газо ... Читати далі »

Єднаймося, родино люба!

Єднаймося, родино люба!

Сьогодні наш народ відчуває потребу в згуртованості і відповідальності за майбутнє нащадків. Жахливі події, що відбуваються у державі, допомогли відчути глибину нашої любові до України. Ми одягаємо вишиванки не тому, що це модно, креативно, а тому, що для нас стало важливим довести всьому світові, що ми українці. Нам і в страшному сні не являвся той жах, який переживає нині весь український народ. Ми нареш­ті зрозуміли, в чому помилялися, і ті помилки коштують нам життя сотень українців. 
 
Гаврилівська громада разо ... Читати далі »

Український Прометей на гаврилівській землі

Український Прометей на гаврилівській землі

Гаврилівська громада зустрічала День Незалежності України урочистою церемонією відкриття пам’ятного бюсту Тараса Шевченка. Усі знали і готувалися до цього дня. І тільки понад селом полинули пісні на вірші Великого Кобзаря, то до скверу, де встановлено бюст українського генія, почали сходилися люди в українських вишиванках. Кожен у своїй душі ніс любов до України, до рідного краю і свого народу.
 
Ведуча Наталія Молчанова відкрила урочисту церемонію і запросила до слова ініціатора установлення бюсту Гаврилівського сільс ... Читати далі »

У Гаврилівській «Веселці» – випускний бал

У Гаврилівській «Веселці» – випускний бал

В останні травневі дні до дитсадочка «Веселка» весняно усміхнені, святково одягнені поспішають  вихованці старших груп «Віночок» і «Сонечко» та їхні мами й тата, бабусі з дідусями , хрещені батьки та запрошені гості, адже сьогодні у них перший випускний бал!
 
Усі мешканці Гаврилівки  знають, що музкерівник Мирна Юлія Володимирівна зробить зі свята справжнє шоу, про яке  будуть розповідати в усьому селі ще довго. І гостей завітало на свято чимало. Це сільський голова Бондаренко Олег Анатолійович, директор Гаврилівської  школи Марченко Віра Дмитрівна, дире ... Читати далі »

Парад пісні і строю «Салют, Перемого!»

Парад пісні і строю «Салют, Перемого!»

Кожен рік віддаляє нас від незабутньої і великої переможної весни 1945 року. Живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від нацистської навали. 
 
Урочисті заходи щодо відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Віт­чизняній війні відбулися у Гаврилівській школі. Учні мали змогу подивитися виставу «А зорі тут тихі» студії юного актора «Погляд» та вокального ансамблю «Смайл» школи № 99 Оболонського району м. Києва. На святі були присутні ветерани Великої Вітчизняної війни. ... Читати далі »

Великдень у «Веселці»

Великдень у «Веселці»

Великдень. Це чисте, гарне свято в Україні люди святкують з давніх давен, і пов’язане воно з Воскресінням Ісуса Христа, тому й має назву – Великий День або Великдень. А ще свято  має назву «Пасха». Пасху українці завжди святкували радісно, піднесено. Готувалися до свята заздалегідь. Протягом  тижня наводили лад у господарстві: прибирали, мазали хати, розмальовували стіни. Прикрашали подвір’я, хату, вивішували найкращі рушники, пекли паски, фарбували крашанки. Напередодні великого християнського свята Великодня у Гаврилівському ДНЗ(ЯС)КТ «Веселка» відбулося свято, приурочене цій події.
 

І линуть думи Кобзаря

І линуть думи Кобзаря

Минуло 200 років від дня народ­ження Т.Г. Шевченка – славного сина українського народу. З метою популяризації творчої спадщини Кобзаря та патріотичного виховання школярів, у рамках тижня української мови та літератури, який підготували вчителі-філологи Віра Марченко, Альона Баранова, Наталя Руднєва, у Гаврилівській школі відбувся ряд заходів.
 
Тиждень розпочався гаслом «Школа у вишиванці», де щоденно учні та вчителі були одягнені у вишиванки. На перервах лунала українська пісня, а підсумком дня було свято «Краса і сила українського слова», на якому учні 5-11 класів читали вірші про рідну мову, співали  українс ... Читати далі »

Яскрава «Веселка» у Гаврилівці

Яскрава «Веселка» у Гаврилівці

Втілюючи в життя соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» та Національний план дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» у Гаврилівському дошкільному навчальному закладі «Веселка» проведено реконструкцію приміщень, що не працювали більше 20 років. 30 вересня 2013 року відбулося урочисте відкриття відремонтованих приміщень. Ще дві додаткові групи планується відкрити після нового року. 

 
Реконструкцію дитячого навчального закладу було проведено за допомогою обласного та місцевого бюджетів, меценатів, що свід ... Читати далі »

1 2 »