Головна » 2015 » Січень » 3 » Фонд соціального страхування інформує
10:32
Фонд соціального страхування інформує
Закінчується 2014 рік. Підводячи підсумки року, що минув, бачимо  результати повсякденної  роботи наших працівників. Численні відвідувачі, безліч вирішених питань, надання допомоги тисячам застрахованих осіб. Так протягом року до дирекції звернулося із заявами-розрахунками про фінансування коштів на оплату листків непрацездатності 2408 страхувальників.
 
Більше 22 мільйонів гривень перераховано підприємствам  на надання допомоги застрахованим особам по тимчасовій непрацездатності, із них 7 мільйонів на виплату допомоги по вагітності і пологах, 81 тисяча гривень на поховання. Дбаючи про здоров’я застрахованих осіб, проводимо превентивну роботу. У цьому році в різнопрофільних  санаторіях України змогли оздоровитися 593 особи. На це витрачено  3.7  мільйони гривень. У дитячих таборах  оздоровлено 323 дитини. Дякуємо за спільну співпрацю по оздоровленню наших дітей службі у справах дітей та сім’ї Вишгородської та Іванківської райдержадміністрацій (керівники В. Тимошенко та С. Давиденко), Вишгородському центру опіки дитини (керівник С. Щукіна).
 
Хочеться особливо подякувати головам комісій із соціального страхування таких підприємств як: ТОВ З ІІ «Хенкель Баутехнік (Україна)», «Чорнобильський спецкомбінат», Вишгородська ЦРЛ, Вишгородський та Іванківський центри первинної медико-санітарної допомоги, ТОВ «Карат-Ліфткомплект», ДП «Димерське лісове господарство»,  КП ЖКГ Вишгородської міськради, гімназію «Інтелект»,  управління Пенсійного фонду Вишгородського району, ВМК ДНЗ «Чебурашка», відділ культури і туризму Вишгородської РДА, «Централізоване підприємство з поводження з радіоактивними відходами», Вишгородську загальноосвітню школу №1, Вишгородський та Іванківський відділи освіти, філію КЗ Київської обласної ради «Вишгородська станція екстреної медичної допомоги», Українська виробничо-акліматизаційна станція.
 
На жаль, цього року на соцстрахівські подарунки дітям розраховувати не доведеться. У бюджеті не передбачені кошти на придбання новорічних подарунків, оскільки надходження до Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від єдиного соціального внеску зменшились, відповідно правлінню фонду довелося прийняти відповідні зміни для збалансування бюджету та виключити фінансування дитячих новорічних подарунків.
 
У ці новорічні та різдвяні дні  хочу  привітати наших страхувальників, голів комісій із соціального страхування та бухгалтерів підприємств, які є своєрідним місточком між нами та застрахованими особами; подякувати їм за постійну роботу, яку вони здійснюють на громадських засадах.  
 
Шлю свої вітання всім, хто присвятив себе служінню людям та працює на їх благо,  колегам на всіх ділянках соціальної сфери та  нашим страхувальникам.
 
Хай Новий рік принесе вам нові надії, нові здобутки, хай множаться добрі справи,  в сім’ях панує злагода і добробут, а в державі – мир! 
 
Людмила   БОНДАРЧУК,
директор Вишгородської міжрайонної виконавчої дирекції  КОВ ФСС з ТВП
Категорія: Україна | Переглядів: 629 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus