Головна » 2017 » Квітень » 13 » Дух здорового азарту
18:33
Дух здорового азарту

Любов до спорту й фізичної культури покликала зібратися під час весняних канікул дружну родину педагогів Вишгородщини – 29 березня відбулася щорічна спартакіада освітян, організатором якої виступила Вишгородська районна профспілка працівників освіти. У змаганнях взяли участь 6 чоловічих та 7 жіночих команд з волейболу, 10 – з настільного тенісу та 10 – із шашок, які й розіграли першість району. 
З вітальним словом до учасників змагань звернулась начальник відділу освіти Тетяна Фороща, яка побажала учасникам змагань приємних емоцій, товариської підтримки та чесної боротьби. 
Голова районної профспілки працівників освіти Віктор Кийко побажав спортсменам великих здобутків, наполегливості, наснаги, нових перемог та зазначив, що переможці змагань будуть відстоювати честь району на обласних змаганнях. Із словами подяки за багаторічну плідну педагогічну працю та щирими побажаннями голова профспілки привітав ювіляра, методиста з фізичної культури і спорту Анатолія Філіповича. На цій урочистій ноті і розпочалися змагання. 
Отже, у змаганнях з волейболу серед жінок перше місце посіла команда Лютізької ЗОШ, друге – Новопетрівської ЗОШ №1, третє – Вишгородської ЗОШ №1. Турнірна таблиця чоловічих команд з волейболу є такою: перше місце – Вишгородська районна КДЮСШ, друге – Демидівської ЗОШ, третє- МНВК. 
У змаганнях із шашок перше-друге місця розділили між собою Вишгородська ЗОШ №1 та Лебедівська ЗОШ, третє було за Лютізькою ЗОШ. 
У змаганнях з настільного тенісу перше-друге місця розділили Лютізька ЗОШ та Вишгородська СШ «Сузір’я», третє місце – Литвинівська ЗОШ. 
Усі призери нагороджені дипломами та грошовими преміями. Але найголовніше – це незабутні емоції, атмосфера дружнього спілкування, гарного настрою. 
Також відзначено наймолодшого учасника змагань Карину Ярмоленко (19 років) та найдосвідченішого спортсмена, тут переможцем став Петро Поєдинок (75 років), який на власному прикладі вкотре довів, що рух – це життя. 
Оргкомітет змагань висловлює вдячність директорам Вишгородської СШ «Сузір’я» Тетяні Волотовській та Вишгородської КДЮСШ Миколі Королю за допомогу в організації змагань. Всім учасникам міцного здоров’я, оптимізму, спортивного завзяття та нових злетів!

   Микола САМСОН, методист РМК, головний суддя змагань   

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 414 | Додав: slovo
comments powered by Disqus