Головна » 2015 » Грудень » 3 » Доторкнутися до серця дитини
19:32
Доторкнутися до серця дитини

У Вишгородську  районну спеціальну загальноосвітню школу  «Надія»  завітали голова райдержадміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ростислав Кириченко, депутати міської ради, підприємці, представники Червоного Хреста, громадськості, словом, усі друзі школи.
Діти разом із учителями підготували концерт. У вигляді невеличких театральних сценок показали гостям, як проходять їхні будні, як вони навчаються та спілкуються один з одним.  Лейтмотивом кожної історії була взаємоповага, дружба і доброта. Вихованці школи співали пісні, танцювали,  розповідали гуморески, від яких сміявся увесь зал. Робили це настільки щиро і красиво, що змогли доторкнутися до серця кожного з присутніх.
– Мені дуже приємно бачити сьогодні усміхнені обличчя дітей, їх батьків, вчителів. Також сьогодні  в залі присутні люди, які не просто часті гості школи, а наші справжні друзі, – сказав директор школи Володимир Дука.
На концерт завітали учениці Вишгородської ЗОШ №1 – дівчата заспівали зворушливу пісню та подарували своїм друзям подарунки. Керівник БФ «Гіппократ» Ольга Решетняк повідомила, що найближчим часом усі вихованці школи «Надія» матимуть змогу отримати фахове офтальмологічне та стоматологічне медичне обстеження і лікування.
– В усьому світі є один такий глобальний закон: кожній людині даються випробовування по її силах. Якщо у вас складні випробовування, то тільки тому, що ви справді дуже сильні. Усі люди навколо нас бачать цей світ очима. А ви, діти, на відміну від усіх нас, маєте змогу бачити світ ще й серцем. А наша справа зробити так, щоб ваші серця ніколи не щеміли від болю, через те, що ви відчуваєте себе інакшими, – звернувся до дітей Олександр Горган.
Керівники району поспілкувалися з ді­­­ть­ми. Під час щирої бесіди діти захоплено розповідали свої новини, ділилися враженнями. Вихованці «Надії» отримали подарунки від райдержадміністрації та районної ради, а також смаколики від власниці кафе «Кирпулька» Світлани Свистун. Така тепла атмосфера зустрічей з особливими дітками і надалі залишатиметься доброю традицією в нашому районі.

Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 478 | Додав: slovo
comments powered by Disqus