Головна » 2016 » Квітень » 14 » Допомога – благородна справа
17:57
Допомога – благородна справа

У наш економічно нестабільний час найнезахищеними і малозабезпеченими є інваліди. У них, здебільшого, невеликі пенсії, обмежені можливості не тільки в коштах, а й у спілкуванні через різні хвороби.
На жаль, часто-густо про обділених долею людей згадують до певних свят чи до виборів, коли обіцянками-цяцянками долучають їхні голоси до омріяного депутатства.
Тож приємно, що на звернення районної організації ветеранів та благодійного фонду Святої Ольги, допомогти придбати інвалідний візок для ФАПу села Вища Дубечня відгукнувся їхній депутат Анатолій Потапенко, який нині вирішує їхні питання у районній раді і є заступником голови районної ради, членом районної організації ветеранів.
Допомагає і словом, і ділом – за особисті кошти придбав односельцям інвалідний візок для ФАПу. Для особливої категорії людей це неабияка допомога, адже перевезення інвалідів до лікарні було проб­лемним.
Днями свій подарунок Анатолій Потапенко разом з головою районної організації ветеранів Тамілою Орел та президентом благодійного фонду Святої Ольги Володимиром Малишевим передали ФАПу.  Анатолій Іванович – лікар за фахом, людина зі щирим серцем, небайдужий до запитів своїх виборців. Було б добре, якби цей хороший почин підтримали й інші «слуги народу». У районну організацію ветеранів і в благодійний фонд Святої Ольги надходить багато звернень від інвалідів з проханням допомогти придбати візки, які їм не по кишені.
Зокрема, такого засобу пересування очікують у Жукині, Лебедівці, Новосілках. Деякі благодійні організації – РОТЧХ, церква Андрія Первозванного допомагають придбати інвалідам такі візки, але їх ще недостатньо.
Районна ветеранська організація звертається до депутатів райради, особливо названих сіл, не бути байдужими до потреб людей з обмеженими можливостями, не залишати їх наодинці зі своєю бідою. 

Таміла ОРЕЛ, голова районної організації ветеранів  

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 470 | Додав: slovo
comments powered by Disqus