Головна » 2018 » Липень » 5 » Долучайтесь до нашої доброї справи
16:16
Долучайтесь до нашої доброї справи

Нещодавно колектив ансамблю ліричної пісні, який діє при Вишгородській міській громадській організації спілки офіцерів, з благодійним концертом відвідав шпиталь для бійців АТО в Ірпені.  
Творчий колектив, створений Зінаїдою Ступак рік тому, об’єднав небайдужих людей з нестаріючою душею, неспокійною вдачею, ентузіастів, які закохані в мелодію рідного краю, люблять і вміють співати. Хоча історія колективу тільки започаткувалася, вони вже побували з концертом-реквіємом у Пиляві, виступали на святі Покрови в Музеї гончарного мистецтва Вишгородського історико-культурного заповідника, неодноразово радували ветеранів міської організації.
А концерт перед бійцями реабілітаційного центру був хвилюючим і для виконавців, і для слухачів. Нікого не залишила байдужим пісня «Сину, ангелу мій» у виконанні Тамари Ходоровської, пісні у виконанні Валентини Карчевської («Тучи в голубом»), Георгія Васильєва  («Молодий козак»). Треба було бачити просвітлені обличчя захисників Вітчизни, пройнятися їхніми болями і сподіванням на краще майбутнє.
У шпиталі лікуються і проходять реабілітацію бійці з різних куточків України. Не до кожного рідні мають змогу часто наві­дуватись. А знати, що про тебе пам’ятають і отримати маленький презент, завжди приємно. Невеликі сувеніри від Товариства Червоного Хреста і солодощі, які придбали небайдужі молоді дівчата за власний кошт, були дуже доречними.
Особливий сюрприз підготував шестирічний вишгородчанин Льоня Ващук. Він дізнався, що бабуся виступатиме перед бійцями, і написав листа солдату на ім’я Леонід. Таких тезок у залі виявилося двоє. Бійці були дуже зворушені, бо в заклеєному конверті, окрім листа малюка, був його малюнок і чотири монетки по 50 копійок.
Колектив ліричної пісні планує і надалі відвідувати з благодійними концертами шпиталі Київської області. Звертаємось до небайдужих людей – долучайтесь до нашої доброї справи! Наш контактний телефон (063) 376-86-56.  А охочим надати матеріальну допомогу, на яку будуть закуплені товари першої необхідності для бійців, надаємо реквізити – р/р 5168757326687797 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 305299, ЕДРПОУ 14360570. Також можна допомогти речами, солодощами.
Щиро дякуємо Вишгородському міському голові Олексію Момоту за наданий транспорт. 

Людмила БОЛДИРЕВА, 
за дорученням колективу ансамблю ліричної пісні 
Фото автора

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 459 | Додав: slovo
comments powered by Disqus