Головна » 2016 » Червень » 16 » Добрі справи починаються з добрих намірів
17:41
Добрі справи починаються з добрих намірів

Не все так погано у нашому домі! Лівий берег Вишгородського району – яскраве свідчення того, що об’єднавшись можна і гори зрушити, і дороги відремонтувати.
Після зимового періоду дорожнє покриття лівобережжя значно погіршилося. Ця проблема постала досить гостро для мешканців району. На деяких ділянках були такі ями, немов по дорозі провели артпідготовку. Звісно, районна влада не могла залишатись осторонь цієї проб­леми. Відтак, дякуючи зусиллям керівництва райдержаадміністрації, районної ради, депутатського корпусу та сільських голів, за підтримки народного депутата України Ярослава Москаленка на лівому березі району наразі іде ремонт доріг. 
Голова районної ради Ростислав Кириченко разом з помічником народного депутата, депутатом районної ради Олександром Приходьком минулого четверга особисто перевірив, як проходять ремонтні роботи на окремих ділянках дороги. Побаченим приємно вражені.
 Якщо робляться хороші справи, значить життя продовжується. Творити і будувати, а не руйнувати чи знищувати – ось у чому запорука успіху діяльності влади на всіх рівнях!

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 395 | Додав: slovo
comments powered by Disqus