Головна » 2015 » Травень » 2 » До дітей – з гостинцями
09:53
До дітей – з гостинцями
На блакитній ниві рибалки-промисловики продовжують активно готуватися до нерестового періоду. На Київському водосховищі 23 та 24 квітня користувачі виставили  штучні гнізда від бази «Гористе» до села Лебедівка та від села Ровжі  уздовж дамби.
 
У виготовленні штучних нерестилищ активно брали участь Сергій Буяло, Наталія Лавренок, Сергій Вакульчик, Олександр Маруженко, Микола Шинкаренко, Тетяна  Потоцька, Євген Курочка, Анатолій Михальцов та Владислав Кісіль.
 
На заході були присутні перший заступник начальника «Київрибо­охорони»  Олександр Квасольчук та начальник відділу іхтіології Наталія Третер, а також радник Антон Прокопенко.
 
Рибалки зазначають, що продов­жать роботу зі встановлення нерестилищ 30 квітня. Цього разу планують їх виставлення від Лебедівки до першого рибного стану вздовж берега.   
 
Користувачі Київського водосховища піклуються не тільки про успішний нерест риби. Нещодавно вони відвідали дитячий будинок «Любисток», що знаходиться у Нових Петрівцях. Рибалки приїхали з гостинцями, серед яких – корисні фрукти та різноманітні солодощі. Для допомоги дітям виділили кошти:  Сергій Буяло, Тетяна Потоцька, Олександр Маруженко, Світлана Жарких, Сергій Вакульчик, Ігор Калінійчук, Артем Сокіл, Наталія Лавренок, Ігор Івакін, Світлана Дяченко, Владислав Кісіль та Микола Шинкаренко.
 
Зустріч із дітками пройшла у дружній і теплій атмосфері. Задоволені приїздом рибалок вихованці Дитячого будинку розповіли про свої новини, а також поділилися своїми проблемами. Користувачі Київського водосховища пообіцяли допомогти у їх вирішенні та частіше навідуватися до малечі.
 
Марина ПОГОРЄЛОВА,
Фото Антона ПРОКОПЕНКА
Категорія: Лебедівська громада | Переглядів: 892 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus