Головна » 2013 » Лютий » 16 » «Діназ» на футбольному фестивалі
12:36
«Діназ» на футбольному фестивалі
Під час доволі сніжної зими футбольний клуб «Діназ» не обмежується дитячими тренуваннями в спортивних залах та на часто припорошеному снігом газоні оздоровчо-спортивного комплексу «Лютіж». 

Чотири дитячі команди футбольної школи «Діназу» (2000 року народження, тренер Ігор Іваненко, 2002-го – тренер Микола Слободянюк, 2003-го – тренер Олександр Гончаров та 2004-го – тренер Іван Рябовол) відгукнулися на запрошення взяти участь у традиційному футбольному фестивалі ADIDAS CUP, який проходив в місті Прешов (Словакія) 1-3 лютого. 

30 січня численна гвардія молодих діназівців відправилась на залізничний вокзал Києва, з якого на потязі рушили до Ужгорода, де на них вже чекали автобуси, які й довезли наших дітей до місця проведення змагань. Для багатьох юних футболістів це була перша поїздка за кордон, тому вона викликала крім спортивної складової, ще й велику цікавість до всього навколишнього. Турнір проходив у восьми спортзалах міста. Високий рівень і кількість спортивних закладів викликала у наших тренерів захоплення й повагу до країни, де створені чудові умови для зайняття спортом своїх громадян. 

Всі ігри наших команд були вкрай важкими та напруженими. Це не дивно, адже до складу учасників турніру, яких було понад 130 колективів, були запрошені сильні клуби. Зокрема, компанію ФК «Діназ» склали київські «Динамо» та «Арсенал». Краще з усіх вдалося виступити нашим наймолодшим збірникам 2004 року народження під керівництвом молодого та амбітного тренера Івана Рябовола, за сумісництвом гравця основного складу ФК «Діназ». 

Під час поїздки наші вихованці показали себе єдиним дружним колективом, що є підставою для гордості наших тренерів. Без сумніву це відчують і батьки, до яких хлопчаки повернулися значно мужнішими та відповідальнішими. 

Команди ФК «Діназ» 1996, 1999 років народження, які тренує Геннадій Кап лунов, та хлопці 1998 року, вихованці Олександра Гончарова, готуються до передсезонної поїздки до Польщі, де в кінці березня проведуть низку товариських ігор зі своїми однолітками з Європи. І лише футболісти 1997 року під керуванням тренера Роберта Акопова виявилися «найбільш патріотичними» в школі ФК «Діназ». Місцем своїх зборів вони обрали Крим, де будуть готуватися до сезону 2013 року. 

Тож підтримуйте своїх, вболівайте за «Діназ»! 

Футбольний клуб «Діназ» висловлює щиру подяку за сприяння в організації поїздки народному депутату України Ярославу Москаленку. 

Василь НАЛИВАЙКО
Переглядів: 653 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus