Головна » 2014 » Травень » 17 » Чемпіонат району з футболу стартував!
11:02
Чемпіонат району з футболу стартував!
Cтарт чемпіонату Вишгородського району з футболу сезону 2014 року співпав з Першотравневими святами. Тим урочистішим стала ця подія. На відміну від минулорічного сезону формат турніру дещо змінився. Двадцять футбольних колективів були розподілені на дві ліги (вища та перша) по десять команд у кожній. 
 
У вищій лізі за почесне звання чемпіона району будуть змагатися наступні колективи: ФК «Діназ», ФК «Лісовичі», «Динамо КВПУ» (Катюжанка), «Депортіво» (Рикунь), «Десна» (Пірново), ФК «Лютіж», «Місто щастя» (Димер), «Інделек» (Вишгород), «Енергетик» (Вишгород), «Леон» (Лісовичі).
 
До першої ліги потрапили такі команди: ФК «Демидів», ФК «Межигір’я», «СНД» (Нижча дубечня), «Місто щастя-2», «Козаровичі», «КДЮСШ» (Вишгород), «Дніпро» (Лебедівка), «Старт» (Катюжанка», «Нептун» та «Кристал» (Іванків). До речі, команді «Кристал», яка представляє сусіднє місто Іванків, на прохання керівництва цього клубу, Вишгородська районна федерація люб’язно надала можливість виступати в нашому чемпіонаті. Причина дуже мала кількість команд в Іванківському чемпіонаті району з футболу (всього три команди). 
 
Уже в перших іграх, як у вищій так і в першій лізі, команди продемонстрували цікаву, змістовну, видовищну гру, яка дуже сподобалась вболівальникам, які щиро підтримували свої колективи. Центральним матчем першого туру вищої ліги був матч між командами ФК «Лісовичі» та «Інделек» (Вишгород). Обидві команди ставлять максимальні задачі на сезон, тому навіть друге місце по закінченню чемпіонату, буде вважатися як фіаско. Що стосується самої гри, то краще до матчу підготувалися гравці ФК «Лісовичі». І якщо в першому таймі глядачі забитих м’ячів так і не побачили, то в другій половині футболістам ФК «Лісовичі» вдалося двічі вразити ворота команди «Інделек». Тож при повній ігровій та територіальній перевазі команда ФК «Лісовичі» святкувала перемогу з рахунком 2-0. Минулорічний чемпіон району «Діназ», програючи 1-0 і граючи майже весь другий тайм у меншості, зумів таки в кінці матчу з командою «Енергетик» відігратися, в підсумку 1-1. А в першій лізі не втрачає очків команда «КДЮСШ», сформована з вихованців школи 1997 р.н. Вона двічі святкувала перемогу над командами «Козаровичі» та «Дніпро» (Лебедівка). Пропонуємо таб­лиці та всі результати перших двох турів. Але боротьба звичайно попереду, адже чемпіонат лише розпочався.
 
Микола Король
голова Вишгородської районної федерації футболу
 
 
Таблиця результатів змагань Чемпіонату Вишгородського р-ну з футболу
серед аматорських команд  сезону 2014 року на 12.05.14
 
Вища ліга
 
 
Перша ліга
 
 
Комітет з проведення змагань
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 998 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus