Головна » 2015 » Січень » 17 » Час, коли збуваються надії
10:41
Час, коли збуваються надії
Новий рік – свято, яке люблять усі: і діти, і дорослі. Тому до  нього готуються заздалегідь. Цікаве дійство з Дідом Морозом і Снігуронькою відбулося у школі «Надія». Веселі ігри та конкурси під ялинкою, вірші, пісні, а скільки подарунків!
 
Проймає радість і гордість за людей з великим серцем і чуйною душею, які створили новорічне диво для цих вразливих, щирих, безпосередніх і таких довірливих дітей з обмеженими можливостями. Це, звичайно, учителі та батьки, які розучували разом з дітьми вірші та пісні, танці та сценки, доклали багато зусиль, щоб організувати і створити справжнє неповторне свято.
 
Школярі із задоволенням подивились феєричну новорічну казку «Нові пригоди кота Базиліо та лисиці Аліси» (спільний проект БК «Енергетик» та центру творчості «Джерело»). Неперевершена гра акторів створила радісну й святкову атмосферу, діти щирими усмішками та бурхливими оплесками дякували за чудову виставу.
 
Який же Новий рік без подарунків? Від міського голови Віктора Решетняка учні отримали запрошення на новорічну виставу з подарунками, від Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України та за сприяння керівників колективів магазинів «Вишневий» та ТОВ «Нівіса» Миколи Литвиненка та Миколи Коваля – м'які іграшки та солодощі.
 
Хлопчики та дівчатка водили хоровод біля ялинки з Дідом Морозом та Снігуронькою, яких запросив до школи депутат Вишгородської міськради Олексій Поліщук. На пропозицію казкового дідуся діти створили ланцюжок, тримаючи один одного за руки, закрили очі і загадали заповітні бажання.
 
Приємно, що і школа теж отримала новорічні подарунки. Керівник ПП «Оскар» Олексій Бурикін закупив спортивний інвентар, громадянин Лівії Хесейн Ахмед Аль-Діб, батько дитини, що навчається у школі, допоміг із сантехнікою: змішувачами та автоматичною сушаркою для рук. Олена Попович, голова благодійного фонду «Берегиня», виділила для обладнання санвузла школи 1000 грн.
 
Новорічний час – саме та пора, коли відбуваються чудеса. Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла і надії.
 
Нехай же всі бажання цих діточок-сонечок обов'язково здійсняться.
 
Лідія ШКУРКО,
заступник директора ВРС ЗОШ «Надія»
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 563 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus