Головна » 2015 » Червень » 13 » Буде у Лівого берега об’єднана команда
10:53
Буде у Лівого берега об’єднана команда
У неділю, 7 червня, відбувся товариський матч з футболу між шкільними командами сіл Лебедівка та Пірново. 
 
Організували зустріч команд Спілка рибалок та мисливців України в особі її голови Миколи Шинкаренка, Пірнівський сільський голова Сергій Книжников, директор Лебедівської школи Світлана Андріанова, відділ освіти РДА.
 
Змагання пройшли у дружній атмосфері на стадіоні села Вища Дубечня. У боротьбі юним футболістам допомагали місцеві вболівальники та фани з Пірново.  Це був, так би мовити, пробний матч між учнями 5-6-7-х класів з метою створення об’єднаної шкільної команди Лівого берега. Як завжди, у таких товариських матчах перемогла дружба, гравці ближче познайомилися один з одним.
 
У складі футбольної команди Пірнівської ЗОШ грали  Микола Петькун, Максим Кліновський, Дмитро Самсоненко, Олександр Конак, Руслан Євенко, Павло Чечко, В’ячеслав Ніколаєнко. Пірнівську команду представляв Володимир Бровко.
 
Лебедівську команду представляли Владислав Лобуренко, Владислав Кушнір, Іван Булигін, Солоденко, Роман Ткач, Олександр Клименко,  Ілля Демко, Сергієнко, Артем Хміль, Корнієнко, Владислав Левковець, Віталій Музиченко, Мироненко, Городничий.
 
Після змагань юних футболістів та вболівальників завезли до рідної Лебедівки на шкільному автобусі.
 
У перспективі організатори матчу ставлять собі за мету підтягнути школярів та молодь Лівого берега у спорті і футболі, зокрема.
 
Інф. «Слова»
Переглядів: 436 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus