Головна » 2016 » Листопад » 17 » Буде реконструйовано сільську медамбулаторію
20:09
Буде реконструйовано сільську медамбулаторію

Минулого вівторка голова районної ради Ростислав Кириченко та директор Фонду комунального майна Юрій Деркач здійснили робочу поїздку до села Старі Петрівці. Основна мета поїздки – ознайомлення із роботою та станом приміщення Старопетрівської медичної амбулаторії. 
За словами Старопетрівського сільського голови Ростислава Єреми, будівля амбулаторії потребує реконструкції та добудови додаткових кабінетів, адже село велике, жителям не вистачає місця, і вони змушені їздити до сусіднього села, відсутні цивілізовані зручності.
Завідуюча медичною амбулаторією Валентина Герез зазначила, що сільська рада виділила кошти і лабораторію мед­закладу вже оснащено найсучаснішим обладнанням, яке дозволяє робити всі аналізи, як і в центральній районній лікарні. На жаль, катастрофічно не вистачає кімнат, в лабораторії тісно – згідно з нормами для неї має бути виділено дві кімнати. 
Ростислав Кириченко зазначив, що заклад дійсно потребує реконструкції, територія дозволяє зробити добудову, оснащення медамбулаторії далеко не відповідає розвитку села Старі Петрівці, та пообіцяв посприяти у вирішенні наболілих питань.
У ході робочого візиту Р. Кириченко ознайомився з іншими об’єктами соціальної інфраструктури села. Старопетрівський сільський голова Р. Єрема розповів про перспективи розвитку села. Голова районної ради залишився приємно вражений планами й роботою сільської ради.

Інф. «Слова»

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 383 | Додав: slovo
comments powered by Disqus