Головна » 2016 » Грудень » 29 » Бійцям АТО – від громади Київщини
17:14
Бійцям АТО – від громади Київщини

23 грудня з Київщини вирушила колона із 44 вантажних автобусів, яка доставила технічну допомогу бійцям АТО на лінії фронту. Вантаж доставлено безпосередньо в місця дислокації бойових частин, які беруть участь у бойових діях.
Міські голови міст обласного значення, голови райдержадміністрацій особисто доставили у військові частини зібрану допомогу. Колону очолив голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган. «Той колосальний об’єм технічної допомоги, який зібрано Київщиною, є безпрецедентним за кількістю тепловізорів, оптичних прицілів, далекомірів, захищених планшетів, дизель-генераторів, пральних машин, плотерів, ноутбуків, утеплювачів для бліндажів, теплого зимового взуття. Такого обсягу допомоги фронту одночасно ще не надавали ніколи. Для збору та придбання технічних засобів не було використано жодної копійки бюджетних коштів. Це добровільна допомога підприємств і громадян Київщини», –  зазначив Олександр Горган. Технічна допомога передається на баланс військових частин, тому продати чи в будь-який інший спосіб скористатись цією технікою не буде можливості.
Заступник міністра оборони України Олег Шевчук подякував громаді Київщини від імені міністра оборони та керівництва Збройними Силами за підтримку бійців, які перебувають у зоні проведення АТО. «Цей крок ще раз засвідчує, що український народ разом зі своєю армією, разом допомагає захищати свою Батьківщину», – зазначив Олег Шевчук.
Від Вишгородського району допомогу в зону проведення  АТО передав виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації В’ячеслав Савенок. 
Очільник району подякував громаді Вишгородщини за командну роботу, розуміння і відповідальність під час формування вантажу. Місцеві та Вишгородська міська  ради, керівники підприємств, фермерських господарств, жителі району дружною родиною змогли зібрати велику допомогу, включаючи тепловізор, генератори, акумулятори, інструменти, медичні препарати, продукти харчування та інші необхідні для воїнів речі. А зігріють солдатські серця новорічні листівки з поздоровленнями від дітей Вишгородщини.

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 533 | Додав: slovo
comments powered by Disqus