Головна » 2014 » Грудень » 10 » Багато говорили – нічого не сказали [ВІДЕО]
10:38
Багато говорили – нічого не сказали [ВІДЕО]

Голова районної ради Ірина Побідаш в малій залі адміністрації провела слухання щодо подальшої долі районного комунального підприємства з водних видів спорту.

Участь у засіданні, крім депутатів, тренерів та активістів, взяв президент Федерації академічного веслування України Володимир Власенко. Багато хто виступав, багато говорили. А пропозицій – жодної…

Але по закінченні (чи то наради - чи то слухання, але як на мене - говорильні) на думку спало те, що створюється ситуація, доволі близька до ситуації з вишгородським стадіоном «Енергетик».  Просували ідею передати базу під егіду Федерації академічного веслування України. Володимир Власенко та Ірина Побідаш багато уваги приділив саме цьому аспекту. Виходить, те, що неможна з ФФУ - можна з іншим об’єктом та іншою Федерацією?

Шановне панство, треба вже якось визначитися: або ми робимо спортивну базу для району, або хай вже «деребанять» (хоч гроші від продажу в район прийдуть). Навіщо ж її (базу водних видів спорту) задарма віддавати Федерації академічного веслування України? Не вийшло зі стадіоном, спробуємо з базою? Чимось не дуже свіжим все це смердить.

Відео з «чи то наради - чи то слухання» дивиться нижче. Ну і висновки теж робіть самостійно. 

 
Категорія: Відео | Переглядів: 593 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus