Головна » 2014 » Серпень » 9 » Ангел-охоронець від щирих дитячих сердець
12:05
Ангел-охоронець від щирих дитячих сердець
Дітям, які приїхали з зони проведення АТО і відпочивають сьогодні на Вишгородщині, випала унікальна можливість відвідати тренувальний табір батальйону «Київ-2»  та познайомитись із захисниками Вітчизни.
 
До поїздки діти готувались ретельно – майстрували листівки з гербом та надписом «Слава Україні! Героям слава!», а також пов’язки у національних кольорах. Листівки дітки підписували простими словами, які виходили з їхніх щирих дитячих сердець. Вони бажали здоров’я, перемоги, успіхів, швидкого повернення, і щоб бійців оберігав ангел-охоронець. Також спеціально для цієї поїздки діти вивчили пісню «Один у полі не воїн», закликаючи наших вояків бути справжньою дружньою командою в обороні добра і справедливості.
 
Притаманна військовим стриманість танула, коли діт­ки, не приховуючи свого захоплення, дарували листівки та пов’язували на мужні руки наших солдат синьо-жовті пов’язки. Військові, багато з яких мають по двоє-троє дітей, звичайно, не забули, як сильно малеча любить подарунки, і віддячили дітворі солодким столом на мальовничій природі та цікавою екскурсією. Хлопчикам надзвичайно цікаво було потримати у руках зброю (без магазинів), а дівчаткам – погратися зі службовим псом, який також вирушає на передову із завданням  шукати боєприпаси. Та найприємнішим подарунком виявились солдатські фляги, що з рук воїнів отримала кожна дитина. Діти пообіцяли носити їх з собою в школу і пам’ятати про тих, хто їх подарував.
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 457 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus