Головна » Абрамівська громада

Ішов комбат у рукопашну…

Ішов комбат у рукопашну…

Кожної весни ми сягаємо своєю пам’яттю в глиб років, до переможного 45-го, до тієї миті, коли залпи востаннє злилися в єдиний потужно-тремтливий гул кривавої, найлютішої в історії людства війни. Уже 68 років відділяє нас від того лихоліття, але безсмертна звитяга переможців, які вибороли свободу й незалежність своєї Вітчизни, відвоювали ціною власної молодості та життя майбутнє для сотень прийдешніх поколінь, непідвладна часові. 1418 днів і ночей сини і дочки радянського народу вражали своїми подвигами увесь світ. Яскраву сторінку в героїчний літопис Великої Вітчизняної вписали і уродженці Вишгородщини, а найхоробріші з них були удостоєні звання Героя Радянського союзу. 

 
Цього р ... Читати далі »

Віддалені села не залишаться без уваги

Віддалені села не залишаться без уваги

Голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько разом із керівником апарату райдержадміністрації Наталією Клебан та директором КП «УКБ «Вишгородрайбуд» Олександром Ніцкевичем 26 березня здійснили робочу поїздку до Абрамівки. Під час виїзного прийому громадського активу сіл Дудки, Савенки, Абрамівка, представників депутатського корпусу Абрамівської сільської ради та місцевих мешканців були обговорені найболючіші питання, що турбують місцеві громади. 

 
Учасники зустрічі озвучили нагальні потреби села, серед яких – транспортне забезпечення, розбудова інфраструктури, ремонт об’єктів соціальної сфери та благоустрою (розчистка та ремонт доріг, підв ... Читати далі »