Головна » Архів матеріалів

Тренування перейшли на «воду»

Тренування перейшли на «воду»

Зимова підготовка спортсменів-водників завершилася змаганнями з загальної фізичної підготовки, які пройшли 6 квітня. 


Вихованці ВР ДЮСШ з водних видів спорту змагалися у трьох вправах. Переможці визначалися за сумою балів. І ними стали: Матвій Баклан (тренер – його батько) та Олена Вербицька. Це наймолодша вікова група. В наступній групі «золото» отримали власні діти тренерів-викладачів: Владислав Яменко та Анна Саламатіна. На першій сходинці п’єдесталу стояли Максим Поз няк, Діана Гусева, Євген Литовченко, Антоніна Кайдаш, Роман Кондратьєв. Спортивні династії нашої школи продов жують Валентина Палій – тренер з вітрильного спорту та її до ... Читати далі »

04.05.2013

Христос Воскрес!

Христос Воскрес!

Воскресіння день – просвітімся люди! 
Пасха Господня, Пасха, від смерті бо до життя 
І від землі до небес Христос Бог нас перевів, – 
Перемоги пісню співаємо! 
(Воскресна Утреня, Канон Пасхи) 
04.05.2013

«Візерунок» пробився в фінал

«Візерунок» пробився в фінал

Весна у розквіті. Земля, що так довго була під сніговою ковдрою, забуяла зеленими барвами. Життя іде пов ним ходом. Так і у Вишгородському Центрі творчості, попри всі погодні катаклізми, що звалилися на нас наприкінці березня, життя не тільки не завмерло, а навпаки, було надзвичайно активним. Вокалісти і танцівники свої весняні канікули провели у творчих відрядженнях і повернулися зі своїх мандрів радісними та задоволеними, адже привезли з них дипломи призерів та переможців. 


У Хмельницькому відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом», у якому взяли участь близько 400 виконавців з усіх регіонів на ... Читати далі »

04.05.2013

Шалений успіх нової вистави дивосвітовців

Шалений успіх нової вистави дивосвітовців

Те, що театр – явище неабияке, прекрасний зачарований світ, повний таємничості та несподіванок, нас переконало зі сцени ЦТ «Дивосвіт» творче об’єднання «Різні люди» на чолі з режисером–постановником Оленою Титаренко. 


Для глядача вони презентували відому іронічну повість Оскара Уальда «Кентервільський привид», написану ще в 1887 році. Але своєрідна творча уява автора постановки, так блискуче втілена у виставі, надала минувшині сучасного звучання. Містика не тільки в назві та суті самого твору, але й у тому, що ця постановка безліч разів переносила нас у різні віки. 
04.05.2013

Від «Стежини» до «Фараонів»

Від «Стежини» до «Фараонів»

У ці дні, коли Вишгородському району виповнюється 40 років кожний підсумовує духовне надбання, той внесок, який зроблено в розвиток і процвітання рідного краю. 

 
Димер теж не став винятком і гідно відзначив цю подію. Зокрема, Димерський будинок культури представив великий святковий концерт, присвячений знаменній даті. Перед глядачами виступила директор будинку культури Г.М. Дуняк, яка привітала всіх зі святом, побажала процвітання Вишгородському району та рідному селищу, нових досягнень та звершень. 
 
Концертна програма була новою, тематичною та різноманітною. Перед глядачами виступив жіночий ... Читати далі »

«Тато, мамо, я – спортивна сім’я»

«Тато, мамо, я – спортивна сім’я»

У Вишгороді, на базі районної дитячо-юнацької спортивної школи, пройшов фінал обласного фестивалю «Тато, мамо, я – спортивна сім’я». 


У фестивалі брали участь переможці регіональних змагань. Діти віком від 7 до 10 років разом з татом та мамою змагалися в естафетах, конкурсах, іграх. 

Переможцями змагань стала сім’я Добровольських із Білої Церкви, друге місце виборола – сім’я Волощуків з Києво-Святошинського району, наші земляки – сім’я Лещуків – посіли почесне третє місце.
04.05.2013

Спортивний калейдоскоп

Спортивний калейдоскоп

Волейбол. Вдало виступила команда Вишгородської КДЮСШ з волейболу на обласних змаганнях у Немішаєво Бородянського району. У запеклій та безкомпромісній боротьбі наші юні волейболістки поступилися лише у фіналі, виборовши друге місце та срібні медалі турніру. А в Білій Церкві пройшов чемпіонат Київської області з волейболу серед дівчат. Спортивну честь Вишгородщини захищали вихованки Вишгородської районної КДЮСШ під керівництвом тренера Олексія Рудого. Чемпіонат проходив за коловою системою у два дні, кожна команда зіграла з кожною. Обігравши своїх суперниць з Таращі, Бородянки, КиєвоСвятошинського району, наші юні волейболістки поступилися лише господаркам майданчику – спортсменкам з Білої Церкви, в підсумку посівши почесне друге місце. Отже, участь у двох турнірах, два других мі ... Читати далі »

04.05.2013

Ми поступово рухаємося вперед

Ми поступово рухаємося вперед

Президент України Віктор Янукович у день всеукраїнської акції «За чисте довкілля» посадив дерева разом із вихованцями дитячого будинку «Любисток» у Нових Петрівцях. Цим закладом глава держави опікується вже тривалий час. 

Глава держави поспілкувався з дітьми, поцікавився умовами їх перебування в закладі, розпитав про успіхи в навчанні, поцікавився, ким вони хочуть стати у майбутньому. За словами Віктора Януковича, тим вихованцям, які планують вступати до вищих навчальних закладів, буде надаватися допомога.

... Читати далі »

27.04.2013

Гуртом й сміття легше прибирати

Гуртом й сміття легше прибирати

Минулої п’ятниці, в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на території Київської області працювало 60 тисяч осіб – це насамперед трудові колективи установ, організацій, підприємств, а також всі бажаючі. 


У належний стан було приведено парки, сквери, дитячі майданчики, узбіччя доріг, вулиці та дороги, пам’ятники (братські могили та меморіальні комплекси, обеліски та місця поховань). Також у цей день співробітники підприємств та організацій прибирали прилеглі території. 

27.04.2013

Незагоєний біль

Незагоєний біль

Двадцять сім років минуло з того часу, як світ пізнав всю повноту болю від чорнобильських «опіків». Ніч 26 квітня 1986 року змінила наше ставлення до ядерної енергетики, перевернувши з ніг на голову розуміння справжньої сутності так званого мирного атому. Життя, яким воно було до Чорнобиля, лишилося лише в спогадах. 1.23 – час вибуху – звучить, як початок відліку іншого буття. Але усе це сталося потім. З часом. З роками. 


Через два дні після вибуху мені виповнилося одинадцять. Літо 1986-го запам’яталося, бо вперше у своєму дитинстві я виїхав відпочивати за межі нашого села. Тоді ми ще не усвідомлювали повноти трагедії, і не розуміли, що ц ... Читати далі »

27.04.2013
« 1 2 ... 219 220 221 222 223 ... 241 242 »