Головна » Архів матеріалів

На відпочинок до Німеччини

На відпочинок до Німеччини

Реалізуючі соціальні ініціативи Президента України та Програми оздоровлення і відпочинку дітей Київщини на 2013 рік, чергова група школярів міста Вишгорода відбула на оздоровчий відпочинок до Німеччини. 


Запросила їх у гості православна громада святих Валентина та Пасікрата з німецького міста Ульм. Переважно це дітки, які навчаються в недільній школі Храму святих Бориса та Гліба. Окрім відпочинку, мета поїздки – встановлення дружніх взаємозв’язків між недільними школами Вишгорода та Ульма. Адже Борисо-Глібський храм – це історична пам’ятка та один з центрів православ’я в Україні. У програмі відпочивальників зустрічі, подорожі, ознайомлення з культурними та духовними надбаннями Німеччини. 
06.07.2013

«Дружать діти на планеті»

«Дружать діти на планеті»

Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» спільно з Міністерством молоді та спорту України, Українським державним центром позашкільної освіти, було проведено ІІ-ий міжнародний литовсько-український конкурс малюнків, плакатів і фотографій «Дружать діти на планеті». 


Співорганізатори конкурсу, Міністерство освіти і науки України, Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство освіти і науки Литовської Республіки, Посольство України в Литовській Республіці, Посольство Литовської Республіки в Україні, Литовський центр дітей і молоді, проводили його з метою налагодження партнерських відносин між Україною та Литов ... Читати далі »

04.07.2013

Виробництво хлібобулочної продукції на Київщині

Виробництво хлібобулочної продукції на Київщині

Прем'єр-міністр України Микола Азаров та голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк ознайомилися з виробництвом хлібобулочної продукції на Київщині. 

 
Київський обласний хлібопекарський комплекс у Васильківському районі було побудовано у 2012 році. Це один з найбільших в Україні та Європі заводів з виробництва хлібобулочної продукції. На підприємстві з повністю автоматизованим циклом виробництва працюють 5 виробничих ліній з загальною потужністю 300 тонн продукції на добу. 
 
- Розширення виробничих потужностей підприємства забезпечить жителів Київської області якісною пекарс ... Читати далі »

В Київській області активізувалося підприємництво

В Київській області активізувалося підприємництво

На цьому наголосив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час робочого візиту до ТОВ «Українсько-словенського спільного підприємства «Київський обласний хлібопекарський комплекс». 


- Протягом 2010-2013 років завдяки реалізації реформ Президента України Віктора Януковича, спільній праці влади та бізнесу на Київщині спостерігається стабільний економічний ріст. У регіоні створено сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу. Зокрема, створення «єдиного вікна» у дозвільних центрах дає можливість реєструватися малим підприємствам за спрощеною процедурою, - зазначив Анатолій Присяжнюк. 
03.07.2013

Футбольна команда прокуратури Київщини краща в Україні

Футбольна команда прокуратури Київщини краща в Україні

Команда прокуратури Київської області здобула кубок Генерального прокурора України з міні-футболу в номінації «35+». 


У фінальному матчі, що відбувся на полі Національної академії прокуратури України, мірялися силами й вправністю команди Київської та Тернопільської областей. Напруга та пристрасті, що вирували, не відрізнялися від професійного футбольного чемпіонату. Із рахунком 2:0 перемогла Київщина - два чудові голи забив Володимир Бузинний. 

Ось наші чемпіони - капітан команди Олександр Г ... Читати далі »

03.07.2013

Встановити імена полеглих – справа честі

Встановити імена полеглих – справа честі

Президент України Вік тор Янукович, голова Київської обл держадміністрації Анато лій Присяжнюк та голова Вишгородської РДА Олександр Приходько взяли участь у заходах з нагоди 72-ї річниці початку Великої Вітчизняної вій ни, які пройшли на території Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році». 


– Дослідники, патріотичні клуби і об’єд нання, просто люди, яким не байдуже наше минуле, повернули з небуття імена десятків тисяч воїнів. Символічно, що саме у перед день сумних роковин ми ховаємо з належними християнськими почестями останки загиблих червоноармійців. Завдяки людській небайдужості, подвижницькій, копіткій праці ентузі ... Читати далі »

29.06.2013

Молодим – всюди дорога?

Молодим – всюди дорога?

Молодіжне безробіття – питання, яке потребує спільного рішення. Низька конкурентноспроможність молоді на ринку праці пояснюється відсутністю виробничого досвіду і необхідністю стажу роботи за обраною спеціальністю. Саме це робить молодь однією з найбільш незахищених категорій безробітних громадян. 


Працевлаштування й соціальна адаптація молоді у суспільстві – завдання, яке хвилює не тільки їх самих, але й службу зайнятості. Закон України «Про зайнятість населення», який вступив у дію з 01.01.2013 року, передбачає низку механізмів, які мають позитивно вплинути на підвищення рівня офіційної зайнятості молоді. Зокрема, держава гарантує робот ... Читати далі »

29.06.2013

Допомогти знайти роботу

Допомогти знайти роботу

Влада Київщини активно працює над виконанням цільових, комплексних програм та соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича щодо подолання негативних наслідків безробіття, зниження його рівня шляхом створення нових робочих місць, підтримки ринкоутворюючих та новостворених підприємств області, малого та середнього бізнесу, повідомляє сайт КОДА. 


Обласний центр зайнятості за підтримки КОДА постійно організовує та проводить міжрайонні ярмарки вакансій та професій «Будуємо кар’єру разом». Такі заходи, за словами заступниці голови облдержадміністрації Тетяни Подашевської, є важливим кроком у вирішенні питань стабілізації ситуації на ринку ... Читати далі »

29.06.2013

Коротким рядком

Коротким рядком

28-ма сесія Вишгородської районної ради народних депутатів VI-го скликання відбулася у четвер 27 червня у приміщенні Вишгородської райдержадміністрації. Сесії пропонувалося розглянути актуальні питання життєдіяльності району. Серед нагальних питань – підсумки виконання «Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2013 рік та внесення змін до попереднього рішення районної ради зі згаданого питання. Розглядалися також питання виконання та внесення змін до рішень «Про районний бюджет Вишгородського району на 2013 рік». Заслухано інформацію начальника Вишгородського РВ ГУ МВС України у Київській області Леоніда Паланичка про стан боротьби зі злочинністю, охорону громадського порядку на території Вишгородського району, обговорено також і низку інших важливих пита ... Читати далі »

29.06.2013

Працювати для людей

Працювати для людей

У ХІХ ст. Козаровичі – це село в 7-ми верстах від Демидова і в 40-ка від Києва на лівому боці річки Ірпеня. Як писав відомий український краєзнавець Лаврентій Похилевич: «Жителів обох статей: православних 903, римських католиків 7. У 1783 році було жителів 433 у 77 дворах. У назві села чується ім’я давніх козаров, сусідів Полян. Але про початок та заснування його не збереглося ніяких переказів у місцевих жителів. Навіть немає таких слідів давнини поселення, які бачимо в Демидові та Димері, хоча розташування Козарович при впадінні судноплавного колись Ірпеня у Дніпро дає цій місцевості перевагу перед тими. У ХVІІ столітті Козаровичі належали Межигірському монастирю. 


29.06.2013
« 1 2 ... 209 210 211 212 213 ... 241 242 »