Головна » Архів матеріалів

Інвестиції - запорука створення нових робочих місць

Інвестиції - запорука створення нових робочих місць

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк очолив групу представників влади та бізнесу Київської області щодо актуальних питань співробітництва з китайськими колегами, які завітали до Київщини з Провінції Гуандун, під час торгово-економічного форуму «Україна – Китай». У події взяли участь понад 100 представників влади та бізнесу, повідомляє сайт КОДА. 


- Сьогоднішній захід є переконливим підтвердженням демократичних процесів, які відбуваються в Україні, а також свідченням вдалої та налагодженої співпраці між державним та приватним секторами, - зазначив Анатолій Присяжнюк. - Торік ми підписали угоду про співробітництво з Пров ... Читати далі »

06.07.2013

Будемо впорядковувати вулицю за вулицею

Будемо впорядковувати вулицю за вулицею

Велика увага керівництва району приділяється питанням благоустрою та розвитку інфраструктури. 


Минулого тижня голова райдержадміністрації Олександр Приходько здійснив ряд робочих поїздок до населених пунктів Вишгородщини. Мета поїздки – перевірка стану вулично-дорожньої мережі та прибудинкових територій, санітарної очистки, освітлення вулиць, стан ремонтних робіт медичних закладів та електромереж, планування заходів щодо чистоти водойм та укріплення берегів, що підмиваються, завдань, пов’язаних з проведенням етапу Гран-прі України чемпіонату світу «Формули 1» на воді. 
06.07.2013

На часі – модернізація електромереж

На часі – модернізація електромереж

На робочій нараді за участю голови правління ПАТ «Київобленерго» Олександра Ніверчука, технічного директора ПАТ «Київобленерго» Ярослава Процая, голови райдержадміністрації Олександра Приходька, заступника Вишгородського міського голови Олександра Ростовцева, керівників районних структур було піднято питання виконання інвестиційних програм ПАТ «Київобленерго» щодо модернізації та розвитку системи електромереж району. 


Як зазначив Олександр Приходько, за підсумками діяльності у першому півріччі спостерігалося низьке виконання інвестиційних енергетичних програм. У Вишгородського районного підрозділу ПАТ «Київобленерго» відсутня в необхідній ... Читати далі »

06.07.2013

Випускники склали присягу

Випускники склали присягу

Училище професійної підготовки працівників міліції у селі Хотянівка здійснило черговий випуск фахівців. 

 
Два взводи дільничних інспекторів та ППС міліції, свідомі свого професійного вибору, востаннє вишикувались на стройовому плацу навчального закладу – вже незабаром вони приступлять до виконання службових обов’язків. 
 
Як повідомив начальник училища полковник міліції Микола Горбонос, до закладу вступають міліціонери, які проходять відбір у районних та обласних управліннях МВС. 
 
Вітаюч ... Читати далі »

Пенсійна система

Пенсійна система

Зміни до законодавства, які набули чинності з 1-го липня, – перший крок з модернізації пенсійної системи. Про це сказала Міністр соціальної політики України Наталія Королевська (на знімку), коментуючи набрання чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо призначення та індексації пенсії». 


«У підсумку, оптимізована пенсійна система має стати більш справедливою та орієнтованою на людину», – сказала вона. За її словами, зміни стосуються більшості жінок, осіб, які отримували допомогу з безробіття, фізосіб-підприємців та, безпосередньо, самих пенсіонерів, повідомляє прес-служба КМУ. 
06.07.2013

Гострим нападам хвороб можна запобігти

Гострим нападам хвороб можна запобігти

На період аномальної літньої спеки, а найближчим часом синоптики передбачають до 40 градусів тепла, аж до кінця серпня, у Вишгородському районі з кінця червня почали діяти тимчасові пункти вимірювання артеріального тиску. 


– Це необхідно тому, – пояснює заступник головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги району Лариса Медведь, – що люди похилого віку та ті, хто страждає серцево-судинними захворюваннями, потерпають від несприятливих погодних умов. Разом із районним відділенням товариства «Червоного хреста» нами створено тимчасові пункти вимірювання артеріального тиску, де чергують кваліфіковані лікарі та медичні сестри, ... Читати далі »

06.07.2013

Головний принцип — спільне вирішення завдань

Головний принцип — спільне вирішення завдань

Щорічно в першу суботу липня відзначають Міжнародний день кооперативів. Свято засноване Генеральною Асамблеєю ООН у 1995 році, коли вся світова спільнота відзначала сторіччя Міжнародного кооперативного альянсу. 


Оскільки на той час вагомим фактором соціально-економічного розвитку будь-якої країни вважались кооперативи, то й було вирішено заснувати Міжнародний день кооперативів. Засновники цього свята хотіли звернути загальну увагу на кооперативи і партнерські зв’язки між ними на міжнародному рівні. 

06.07.2013

Готуємося до жнив

Готуємося до жнив

У народі кажуть: «Не той хліб, що в полі, а той, що в коморі». Отож, зібрати урожай вчасно і без витрат прагнуть хлібороби нашого району. Але кожному, хто буде зайнятий у нинішньому хлібозбиранні, треба пам’ятати, що в жнивну пору необачність, легковажність, а тим більше непідготовленість техніки до роботи в полі можуть нанівець звести працю сотень людей, завдати врожаю невиправної шкоди, призвести до витрат. 


Та краще запобігти пожежі, ніж потім ціною неймовірних зусиль відвойовувати в неї хліб. Перш, ніж вийти в поле, треба зробити все для того, аби над жнивним полем не вирувало згубне вогнище. 
06.07.2013

Сімейна медицина – вимога часу

Сімейна медицина – вимога часу

За даними світової статистики, близько 80% усіх проблем, пов’язаних із здоров’ям, у розвинених країнах світу сьогодні вирішується на рівні первинної медико-санітарної допомоги, без необхідності направлення на більш дорогі рівні вторинної медичної допомоги. 


Сучасною законодавчою базою визначено, що первинна медична допомога – це медична допомога, яка надається в амбулаторних умовах або за місцем проживання (перебування) пацієнта лікарем загальної практики – сімейної медицини і передбачає надання консультації, проведення діагностики та лікування найбільш поширених хвороб, травм, отруєнь, здійснення профілактичних заходів, направлення, відп ... Читати далі »

06.07.2013

Золота «зірочка» з Демидова

Золота «зірочка» з Демидова

У червні 2013 року в Нідерландському місті Оуд Гастел, на Міжнародному жіночому турнірі з волейболу, серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, перемогла збірна команда України з волейболу сидячи. До складу команди увійшла наша землячка з Демидова Катерина Прищепа, яка тренується під керівництвом Заслуженого тренера України Олександра Каурайнена. 


У змаганнях брали участь 4 команди: збірні України, Росії, Словенії та Нідерландів. Сильніший визначався за коловою системою в 2 круги. Головна мета цього турніру - надання ігрової практики для спортсменів та можливість випробувати новачків команд. У групі наша збірна впевнено зайнял ... Читати далі »

06.07.2013
« 1 2 ... 208 209 210 211 212 ... 241 242 »