Головна » Архів матеріалів

Звернення Президента до Українського народу

Звернення Президента до Українського народу

Звернення Президента до Українського народу з нагоди 23-ї річниці від дня прийняття Декларації про державний суверенітет України.


Дорогі співвітчизники! 

Сьогодні ми відзначаємо 23-ю річницю від дня прийняття Декларації про державний суверенітет України. 

Цей документ започаткував сучасний етап українського державотворення, став переломною віхою в історії нашого народу. 

Ухвалення Декларації є яскр ... Читати далі »

16.07.2013

Доручення президента України

Доручення президента України

Президент України Віктор Янукович вважає неприпустимим стан справ, що склався у сфері дорожнього будівництва, зокрема стосовно якості автомобільних доріг загального користування та вулиць і доріг комунальної власності. 

На думку Глави держави, настав час запровадити нові підходи у цій сфері та провести її кардинальне реформування. 

У зв'язку з цим, з метою підвищення ефективності функціонування дорожнього господарства, забезпечення вирішення невідкладних питань, пов'язаних із ремонтом автомобільних доріг, Президент дав відповідне доручення Кабінету Міністрів та місцевим органам ... Читати далі »

16.07.2013

Розпочато будівництво третього Льодового Палацу спорту

Розпочато будівництво третього Льодового Палацу спорту

Сьогодні голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк взяв участь в урочистому закладанні капсули зі зверненням до майбутніх поколінь на місці забудови Льодового Палацу спорту міста Богуслав. 


За словами губернатора, ця подія є свідченням успішного виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді, впровадження новітніх форм організації змістовного дозвілля юнацтва, активного сімейного відпочинку, розвитку масового фізкультурного руху та залучення широких верств населення до занять спортом. 
16.07.2013

Київщина - лідер соціально-економічного розвитку

Київщина - лідер соціально-економічного розвитку

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час підсумкової прес-конференції за І півріччя 2013 року повідомив, що Київщина і надалі продовжує утримувати лідируючі позиції щодо соціально-економічного розвитку серед регіонів України. 

 
За його словами, основним завданням обласної влади є забезпечення динамічного розвитку всіх галузей виробничої та соціальної сфери шляхом виконання програм, ініційованих Президентом України, а саме: "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" та Державна програма активізація розвитку економіки на 2013-2014 роки. 
 

Реформування галузі охорони здоров'я

Реформування галузі охорони здоров'я

Олександр Заєць: «Сьогодні пріоритетом влади с створення умов для доступної і кваліфікованої медичної допомоги всім верствам населення». 


Перший заступник голови Київської облдержадміністрації Олександр Заєць відвідав фельдшерсько-акушерський пункт у селі І Парки, що на Рокитнянщині.

... Читати далі »

13.07.2013

Реформа медичної галузі залишається пріоритетною

Реформа медичної галузі залишається пріоритетною

Про це сказав голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час прес- конференції «Підсумки соціально-економічного розвитку Київської області у І півріччі 2013 року».


За словами губернатора, в результаті поступової реалізації реформ, започаткованих Президентом Укр ... Читати далі »

13.07.2013

Про місцеві податки та збори

Про місцеві податки та збори

КОЗАРОВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА 

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Двадцята сесія шостого скликання

... Читати далі »

Міцна сім’я – щаслива дитина

Міцна сім’я – щаслива дитина

Український День родини – відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Відповідний указ Президента України був підписаний 30 грудня 2011 року. Звичайно ж, сім’я належить до найважливіших суспільних і державних цінностей. Для дітей родина – це своєрідне середовище, в якому вони зростають та розвиваються. Батьки піклуються про психологічний, фізичний, інтелектуальний та емоційний розвиток дітей. Але, коли дитина через певні життєві обставини залишається наодинці з усім світом, роль батьків повинна відіграти держава. 


У різні часи різні держави по-своєму вирішували це питання. Через дитячі будинки, різні притулки, церковні школи та мон ... Читати далі »

13.07.2013

Орачі дніпровської ниви

Орачі дніпровської ниви

Голова асоціації рибалок-промисловиків Київського водосховища Микола Платонович Шинкаренко був трішки незадоволений появою журналіста, адже приїхав він саме в момент прийому та передачі вилову. Тобто, в напружений час. 


– Риба – товар специфічний, – сказав він дещо знервовано, – на повітрі довго перебувати не може. Відразу після вилову має якомога швидше потрапити до холодильника та свіжо-охолодженою потрапити до кінцевого споживача. А він, як відомо, перебуває на теренах всієї України. Тому все робиться оперативно, без найменшої затримки. 

13.07.2013

Ой на Івана, ой на Купала...

Ой на Івана, ой на Купала...

У Димері, біля ставу 

Традиційно (десь 15 років, проте в такому масштабі вчетверте) у ніч з 6 на 7 липня на Димерському співочому полі біля ставу відшуміло купальське свято. Усіх зігрівав головний атрибут дійства – купальське вогнище. Дівчата прикрашали Марену різнокольоровими стрічками, плели вінки та опускали їх на воду, щоб знайти свою долю. 

Ще напередодні увагу жителів і гостей селища привертали колоритні афіші, які заклик ... Читати далі »

13.07.2013
« 1 2 ... 206 207 208 209 210 ... 241 242 »