Головна » Архів матеріалів

Освячено накупольний хрест храму

Освячено накупольний хрест храму

З благословення Предстоятеля Української православної церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел звершив освячення накупольного хреста храму святителя Миколая Чудотворця в селі Демидів. 

 
Серед почесних гостей на урочистій церемонії були присутні голова Вишгородської районної ради Олександр Носаль, благочинний Вишгородського церковного округу Київської єпархії отець Димитрій Денисенко, меценат Микола Злочевський. 
 
Свято-Миколаївський храмовий комплекс зведений на місці, де в 1926 році ... Читати далі »

Підготовка фахівців поки що відстає від потреб ІТ-бізнесу

Підготовка фахівців поки що відстає від потреб ІТ-бізнесу

Сьогодні в Україні існує значний кадровий потенціал вітчизняної ІТ-галузі: близько 215 тисяч висококваліфікованих фахівців. При цьому із них 20 тис. - сертифіковані висококласні спеціалісти, що створюють конкурентоспроможну експортоорієнтовану продукцію, зазначає Голова Держінформнауки Володимир Семиноженко. 


Згідно з дослідженнями Exploring Ukraine IT Outsourcing Industry 2012, Україна посідає четверте місце в світі за кількістю сертифікованих IT-фахівців. 40% IT-фахівців працюють у Києві, 19% - в Харкові, 16% - у Львові, 7% - в Дніпропетровську і 4% - в Одесі. 
18.07.2013

Зареєстровано 1,63 млн. заяв від абітурієнтів

Зареєстровано 1,63 млн. заяв від абітурієнтів

Станом на 9.00 год. 18 липня 2013 року у ВНЗ України зареєстровано 1 633 000 заяв від 539 200 абітурієнтів. 


У тому числі: 
– зареєстровано заяв в електронному вигляді – 425 400; 
– зареєстровано заяв у паперовому вигляді – 1 207 600. 

Подано всього заяв до ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації – 272 000. 
18.07.2013

"Давайте розвивати спорт на законодавчому рівні"

Об'єднання народних депутатів з різних фракцій навколо спільної мети сприятиме лише позитивним змінам в українському спорті. На цьому наголосив Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін під час презентаційного засідання найбільшого у Верховній Раді Міжфракційного депутатського об'єднання «Підтримка олімпійського руху та спорту України». 


Виступаючи на засіданні, Равіль Сафіуллін зазначив, що одним із головних завдань держави є оздоровлення нації, формування здорового способу життя, гармонійне виховання здорового, міцного та працездатного покоління. Реалізація всіх цих завдань стоїть в основі абсолютно всіх політичних сил, і втілит ... Читати далі »

18.07.2013

Розвиток сільських населених пунктів

Розвиток сільських населених пунктів

Під керівництвом голови Таращанської районної державної адміністрації Анатолія Смоліженка, на виконання завдання Президента України щодо створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів, відбулась виробнича нарада з начальниками управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівниками підприємств, організацій, установ та сільськими головами, на якій було розглянуто проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влад. 


Взявши слово, заступник голови райради Анатолій Ткачук зазначив: 

18.07.2013

Віктор Янукович привітав учасників Універсіади

Віктор Янукович привітав учасників Універсіади

Віктор Янукович привітав переможців і призерів XXVII Всесвітньої літньої Універсіади.

Президент України Віктор Янукович привітав Жана Беленюка, Максима Більченка, Віталія Вергелеса, Євгенію Гомон, Олександру Грідасову, Валерію Гудим, Олену Дмитраш, Михайла Ілитчука, Дениса Камерилова, Євгена Карабуту, Вікторію Мазур, Світлану Прокопову, Ганну Різатдінову, Олександра Сенкевича, Ігоря Трунова, Михайла Черкасова, Інну Черняк, Едуарда Шеметила та Дмитра Янчука з успішним виступом на XXVII Всесвітній літній Універсіаді та 
Марту Бойчук, Євгенію Борисову, Луізу Гайнутдінову, Андрія Говорова, Євгенію Гомон, ... Читати далі »

18.07.2013

Сі Бриз-2013

Сі Бриз-2013

Визначені підрозділи українсько-американського навчання "Сі Бриз-2013” із запрошенням представників флотів інших країн провели практичні заняття зі стрибків з парашутом і подальшого виконання тактичних завдань. 


За словами керівника стрибків заступника командира 1-го Феодосійського окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗС України майора Ігоря Харченка, у заняттях взяли участь розвідувальний взвод батальйону та аеромобільний взвод 79-ї Миколаївської окремої високомобільної бригади. 

За попе ... Читати далі »

16.07.2013

Експерти ЮНКТАД

Експерти ЮНКТАД

У м. Женева (Швейцарська Конфедерація) делегація Антимонопольного комітету України під керівництвом першого заступника Голови Комітету Рафаеля Кузьміна в рамках Тринадцятої сесії Міжурядової групи експертів з конкурентного законодавства та політики взяла участь у презентації експертного Огляду конкурентного законодавства та політики України. 


Огляд конкурентного права та політики України (Voluntary peer review of competition law and policy: Ukraine) було здійснено в межах проекту Конференції ООН з торгівлі та розвитку (ЮНКТАД) щодо надання Україні технічної допомоги за Програмою партнерства Уряду України та ООН на 2012 – 2016 роки. < ... Читати далі »

16.07.2013

Електронний проїздний документ

Електронний проїздний документ

Послугою електронного проїзного документа на поїзди Інтерсіті + уже скористалися понад 50 тис. пасажирів. 


Перевага її у тому, що ті, хто купують квитки у режимі on-line через Інтернет на сайті http://booking.uz.gov.ua, самостійно за допомогою звичайного принтера роздруковують посадочний документ, із яким прямують на посадку безпосередньо у поїзд, тобто пасажирам Інтерсіті+ не потрібно звертатися у касу, щоб обміняти свій посадочний документ на паперовий квиток на бланку встановленого зразка, як це зараз відбувається з Інтернет-квитками. У цьому відмінність електронних посадочних документів, які економлять час пасажира і не потребують зве ... Читати далі »

16.07.2013

Електронні касові стрічки

Електронні касові стрічки

Президент України Віктор Янукович підписав Закон України №357-VII, яким внесено зміни до терміну настання відповідальності за неподання електронної звітності. 


Згідно із законом, фінансова відповідальність настає з 1 січня 2014 року. До цього часу за неподання електронної звітності платників, які використовують касові апарати, не штрафуватимуть. 

Нагадаємо, що з 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді. Саме для цього реєстратори ро ... Читати далі »

16.07.2013
« 1 2 ... 205 206 207 208 209 ... 241 242 »