Головна » Архів матеріалів

ГУ Міндоходів у Київській області нагадує

ГУ Міндоходів у Київській області нагадує

Кампанія декларування доходів громадян отриманих у 2012 році закінчилася 1 травня, але і після її перебігу у всіх громадян є можливість надати декларацію про отримані доходи за останні 3 роки до податкової інспекції за місцем своєї реєстрації. 


Додатковим стимулом для подання декларацій є введення в дію з 1 вересня 2013 року постанови Правління Національного банку України щодо встановлення граничних сум розрахунків готівкою для посилення фінансового контролю з боку держави. 

Подання декларац ... Читати далі »

29.08.2013

До відома громадян

До відома громадян

Відповідно до вимог пункту 179.3 статті 179 Податкового Кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями, платники податку - резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані подати до органу державної податкової служби податкову декларацію не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду. 


Орган державної податкової служби протягом 30 календарних днів після надходження податкової декларації зобов'язаний перевірити визначене податкове зобов'язання, сплату належної суми податку і видати довідку про таку сплату та про відсутність податкових зобов'язань з цього податку, що подається до ... Читати далі »

29.08.2013

Чим небезпечні електроприлади?

Чим небезпечні електроприлади?

В сучасному житті кожна людина не уявляє свій побут без таких потрібних та необхідних електричних помічників як чайник, праска, телевізор, комп’ютер, обігрівач тощо. Проте мало хто з нас задумується про небезпеку, яку вони можуть нести. 


А якщо до цього приєднати зневажливе ставлення до їх експлуатації, то отримуємо такий собі «вибуховий мікс».При використанні добре знайомих нам електроприладів іноді можуть трапитись небезпечні ситуації, які нестимуть негативні наслідки для вас та ваших близьких, а також і для рідної оселі.Існує дві причини виникнення таких ситуацій. У першому випадку людина сама можете створити небезпечну ситуацію, порушивши ... Читати далі »

28.08.2013

Сесія відбулася згідно з регламентом

Сесія відбулася згідно з регламентом

22 серпня в залі засідань районної ради під керівництвом голови районної ради Олександра Носаля та за участі голови райдержадміністрації Олександра Приходька, керівників територіальних органів міністерств та відомств, голів селищної та сільських рад проведено засідання 29-ї сесії районної ради шостого скликання. 


Перед початком розгляду питань порядку денного голова райдержадміністрації та голова райради вручили грамоти з подякою «за активну життєву позицію та посильну допомогу в організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей Вишгородського району» депутатам райради Валерію Бернадіну, Анатолію Кобилинському, Володимиру Степанечко т ... Читати далі »

24.08.2013

Газ для Лісовичів

Газ для Лісовичів

Блакитне паливо завжди було ознакою цивілізації. На сьогодні в Україні природний газ є основним ресурсом, який споживається людиною для отримання тепла. 


Реалізуючи завдання та доручення Президента України Віктора Януковича щодо забезпечення енергетичної незалежності України та враховуючи чисельні звернення жителів району, 16 серпня розпочато будівництво ділянки газопроводу села Лісовичі Литвинівської сільради. Роботи виконуються філією «Газ-Техніка» ПАТ «Київоблгазу» на кошти районного бюджету. 

24.08.2013

І розтане крига сердець наших…

І розтане крига сердець наших…

У багатьох розвинених країнах світу питання сирітства майже не існує. Там досить давно впроваджено програми, які базуються на основі системи фостерінгової опіки, за якими діти, що втратили батьківське піклування, передаються на виховання до прийомних родин. І, живучи вже в таких сім’ях, діти почуваються щасливими, адже в цих родинах знаходять те, що було для них недосяжно далеким у рідних сім’ях: турботу, любов, піклування та взаєморозуміння. 


В Україні триває реформування системи захисту прав дитини, розпочате ще 2005 року. Сьогодні, незважаючи на труднощі соціально-економічних та політичних перетворень, наша країна впевнено йде стратегі ... Читати далі »

24.08.2013

Підтримувати сільського виробника

Підтримувати сільського виробника

Серед головних завдань керівництва агропромислового комплексу району – реалізація завдань і доручень Президента України щодо забезпечення продовольчої незалежності держави. Адже сільське господарство є наріжним каменем розвитку району та одним з головних локомотивів, здатних зробити район, зокрема, та державу в цілому, «головними годувальниками». На Вишгородщині для цього є все – плодовита земля, випасні угіддя, роботящі люди. Цим треба користуватися. 


Використовуючи наявність таких резервів, робота з розвитку АПК району ведеться постійно. Депутатами районної ради прийнято програму «Розвиток молочного скотарства у Вишгородському районі на ... Читати далі »

24.08.2013

Йшли танки у прорив

Йшли танки у прорив

Пройшло вже понад півстоліття з моменту переможного завершення Великої Вітчизняної війни, розв’язаної проти нашого народу найлютішим ворогом людства – фашизмом. Ця перемога ще раз наочно підтвердила, що у світі немає сил, які могли б поневолити великий народ, що бореться за волю і незалежність Вітчизни. Яскраву сторінку в історію Великої Вітчизняної війни вписали і уродженці Вишгородщини, а найхоробріші з них були удостоєні звання Героя Радянського Союзу. 


Цього літа виповнилося 90 років із дня народження Героя Радянського Союзу Д.М. Кваші. Народився Дмитро Михайлович 6 червня 1923 року на хуторі Петрівський, нині село Петрівське Вишгород ... Читати далі »

24.08.2013

«…Ще прийде ніч в смердючу хату, ще прийдуть думи…»

«…Ще прийде ніч в смердючу хату, ще прийдуть думи…»

Окремі «демократизатори» від літератури останніми роками намагаються знайти у генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка лише негатив. Що поробиш – занадто тривалим був шлях до його ідеалізації. Окремі, так би мовити, літератори, просто шаленіють, коли паплюжать. Мовляв, геній наш був і таким, і сяким. І гульвісою, і пияком… Словом, не настільки гідним, щоб уособлювати українську націю. Забуваючи при цьому, що Шевченко був людиною. Отже, уособлював, у першу чергу, і всі, притаманні людині риси. Просив у Бога лише певні, всім необхідні та зрозумілі речі: «…одну хатиноньку в гаю. Та дві тополі коло неї». А ще – любляче жіноче серце. 


24.08.2013

Тут наша батьківська хата...

Тут наша батьківська хата...

Щороку напередодні яблуневого Спасу мешканці Хотянівки та сусідньої Осещини відзначають день села. На свято традиційно з’їзджаються гості – земляки з усієї України, а то й з далекого зарубіжжя. Як і належить, у свято розносить луна Хотянівкою та навколишніми селами – Осещиною та Новосілками – вірші, веселу та ліричну музику, українські мелодійні пісні… Хай знають наших! 

 
– Так було завжди. Буде так і цього разу, – жартували сільські музики, і не помилилися... 
 
Цього разу урочистості розпочалися з привітання присутніх та короткого огляду здобутків від сіл ... Читати далі »

« 1 2 ... 197 198 199 200 201 ... 241 242 »