Головна » 2018 » Грудень » 13

У Литву – за досвідом реформ

У Литву – за досвідом реформ

Із метою налагодження міжнародних зв’язків та обміну діловими контактами, для більш повного розкриття економічного, науково-технічного та культурного потенціалу України та Литви 7 грудня  у місті Варена (Литва) голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко та Варенський міський голова Алгіс Кашета підписали протокол про співробітництво та дружні взаємовідносини муніципалітету Варенського та Вишгородського районів.
Варенський район – муніципальне утворення в Алітуському повіті в південній частині Литви. Найбільший за площею і найбільший лісовий район у цій прибалтійській країні. Площа 2218 кв.км – з них 67% займають ліси, 22,6% – сільськогосподарські угіддя, 2,4% – промислові підприємства та дороги, 2,2% – водойми, 1,2% – міста та ... Читати далі »

Промінчик у непростих буднях сьогодення

Промінчик у непростих буднях сьогодення

Традиційно у Міжнародний день людей з інвалідністю у вишгородському храмі Церкви Бога Живого зібрались мешканці Вишгородщини з обмеженими можливостями та члени ветеранських організацій району.
За оцінками Світового банку 20 відсотків найбідніших верств жителів Землі – це люди з обмеженими можливостями, і вони потребують до себе особливої уваги. «Цей день ми не вважаємо святом, але це нагода звернути особливу увагу на людей цієї категорії, подарувати їм добрий настрій, підтримати теплим словом»,  – зауважує директор Вишгородського територіального центру соціального обслуговування Наталія Рудько.  
Разом із територіальним центром серед організаторів заходу – районна рада та райдержадміністрація, міська рада, міська та районна ради ветеранів, ... Читати далі »

Міцніє футбольна Київщина

Міцніє футбольна Київщина

Київська обласна федерація футболу (КОФФ) урочисто підбила підсумки 2018 року.   Захід, який провели у Все­світній день футболу, зібрав гравців, тренерів, меценатів, організаторів, почесних гостей та всіх причетних до футболу Київщини. Атмосфера футбольного свята відчувалась завдяки позитивним емоціям від зустрічей та спілкування, а також нагородам і привітанням.
На правах господаря відкрив вечір голова Київської обласної федерації футболу (КОФФ), народний депутат України Ярослав Москаленко, який привітав гостей та розповів про основні досягнення 2018 року. 
«Кращої національної ідеї для українців, ніж футбол, не знайдеш. Футбол – це більше, ніж гра. Це наше з вами життя. Свій 21-й рік реєстрації КОФФ ми почали з оздоровлення нашого футбольного господар ... Читати далі »