Головна » 2018 » Листопад » 22

Вшанували пам’ять Героїв України

Вшанували пам’ять Героїв України

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – пам’ятний день на честь початку двох революцій: Помаранчевої (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).
За правління Віктора Януковича його відзначення фактично скасували, об’єднавши із Днем Соборності 22 січня. У 2014 році Президент Петро Порошенко відновив його офіційний статус, відтоді Україна одночасно згадує річниці Помаранчевої революції і Євромайдану.
На мітинг-реквієм біля адмінбудинку зібралися працівники райдержадміністрації, районної та міської рад, жителі Вишгородщини, щоб хвилиною мовчання вшанувати Героїв України, які віддали своє життя за свободу. 
До учасників заходу з промовами звернулися виконуючий обов’язки голови Вишгородської РДА Олексій Данчин, голова Вишгор ... Читати далі »

Перерахунок пенсій з 1 грудня 2018 року

Перерахунок пенсій з 1 грудня 2018 року

Законом України «Про державний бюджет України на 2018 рік» від 07.12.2017 № 2246-VІІІ встановлено, що з 1 грудня 2018 року розмір прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, буде підвищено з 1435,00 грн і становитиме 1497,00 грн. У зв’язку з цим органами Пенсійного фонду України буде проведено перерахунок пенсій, а також надбавок і підвищень до неї, розміри яких визначаються від прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність. Будуть також перераховані мінімальні та максимальні розміри пенсій.
Отже, перерахунку підлягатимуть, зокрема:
мінімальні та максимальні розміри пенсій;
доплати за понаднормативний стаж, передбачені статтею 28 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»;
... Читати далі »

Футбольний сезон 2018 року завершено

Футбольний сезон 2018 року завершено

Дограно останні матчі чемпіонату, кубка та суперкубка Вишгородського району з футболу.
Сезон 2018 року виявився тріумфальним для дружного колективу «Вольт і Джоуль». За підтримки міського голови Олексія Момота команда під керівництвом двох братів Слободянюків (Олександра та Миколи)  в січні виграла  зимовий чемпіонат району з футзалу, а потім перемогла в чемпіонаті, поклавши при цьому золоті медалі в кришталевий кубок району. Згуртований досвідченими виконавцями та розбавлений молодими футболістами цей футбольний клуб вкотре довів, що є найсильнішим у районі. Велика заслуга в цьому є, безперечно, Олександра Безмалого,  який багато років підтримує цей колектив як на футбольному полі, так і поза ним.   
Єдиний клуб, який протягом усього сезону ... Читати далі »