Головна » 2018 » Листопад » 16

У швидкоплинному житті дороговказом – рідне «Слово»!

У швидкоплинному житті дороговказом – рідне «Слово»!

Цілих 45 років газета була потужним джерелом інформації. Демократичні чесноти, служіння землякам, прагнення змінити життя на краще  – завжди були домінуючими орієнтирами для нашого колективу. 
Особливу подяку за розуміння та підтримку у нашій діяльності колектив «Слова» висловлює голові райдержадміністрації Вячеславу Савенку та голові районної ради Ростиславу Кириченку, депутатам усіх рівнів, державним установам та органам місцевого самоврядування.  
Щира вдячність усім нашим передплатникам, які, незважаючи на фінансову скруту, й надалі залишаються з нами. У кожне подвір’я у будь-яку погоду «свіжу» газету несуть листоноші. Саме завдяки їм жителі Вишгородщини отримують черговий номер «Слова». Дякуємо їм за це.  Щира вдячн ... Читати далі »

Позитивні зміни – неминучі

Позитивні зміни – неминучі

За вікном пролетів перший сніг, а мешканці Вишгородського району отримали перші платіжки за тепло. Головне запитання: «Як платити менше?» редакція газети «Слово» і поставила керівнику Вишгородського районного КП «Вишгородтепломережа» Олександру Тарану. Дорогі читачі, у цьому інтерв’ю ви маєте змогу знайти фахові відповіді на найболючіші запитання. 
– Олександре Володимировичу, скажіть для початку декілька слів про підприємство «Вишгородтепломережа».

– Перш за все варто зазначити, що Вишгородське районне комунальне підприємство «Вишгородтепломережа» – це власність громади району, що дуже важливо, адже комунальні послуги у нашій державі можуть надаватися і приватними фірмами. Сьогодні ... Читати далі »

Джерела мудрості й знання

Джерела мудрості й знання

Типове зауваження від старшого покоління: сучасні діти нічого не читають! Неправда. Читають. До того ж, ще більше, ніж старше покоління свого часу. Питання в іншому: що діти читають? Більшість читає коментарі в соцмережах, цікаві пости на сторінці Інстаграму, повідомлення у вайбері. Дехто читає твори української чи зарубіжної літератури під час підготовки до уроків. І лише одиниці мають улюблених авторів, читають додаткову художню літературу, бо їм хочеться її читати. 
Неможливо змусити полюбити читання тільки творами Тараса Шевченка, Лесі Українки, Ольги Кобилянської. Для сучасних дітей дійсність, описана названими письменниками, далека, а тому часто не цікава. Сучасній українській літературі є чим похвалитися, треба тільки віднайти книгу, яка зачепить. Нині літературний процес ... Читати далі »