Головна » 2018 » Листопад » 01

Нове футбольне поле у Лебедівці

Нове футбольне поле у Лебедівці

Двадцять дев’ятого жовтня у Лебедівці відбулося урочисте відкриття майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям. Цей проект став можливим завдяки фінансуванню в рамках чинної державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» та з районного бюджету (50 на 50). Стадіон побудовано на території Лебедівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Тож усіх гостинно зустрічала директор школи Світлана Андріанова.
Участь у церемонії відкриття цього важливого для громади спортивного об’єкта взяли голова  райдержадміністрації Вячеслав Савенок, голова районної ради Ростислав Кириченко, начальник управління фізичної культури та спорту Київської облдержадміністрації Сергій Тимофєєв, Лебедівський сільський голова Олександр Тишковець та інші поваж ... Читати далі »

Люди свободи і гаранти незалежності

Люди свободи і гаранти незалежності

Вишгородський історико-культурний заповідник презентував для відвідувачів  нову виставку «Люди свободи. Гаранти незалежності».  Залучившись підтримкою Українського інституту національної пам’яті, Центру досліджень визвольного руху, провівши чимало часу в архівах Служби безпеки України, працюючи разом із загальнонаціональним українським суспільним каналом UA:Перший, музейники підготували виставку і розповіли про тих, хто, маючи  високу громадянську позицію у ХХ столітті, наближав  незалежність України.
«Виставка складається з 26 плакатів, частина з яких представлена в Історичному музеї (вул. Шкільна, 58), а інша – в адміністрації заповідника за адресою: вул. Грушевського, 1. Експозицію умовно можна поділити на блоки – це політичні ... Читати далі »

Люди, які допомагають ЖИТИ

Люди, які допомагають ЖИТИ

 День працівника соціальної сфери – це свято численної когорти людей, котрі щодня приходять в оселі одиноких немічних мешканців Вишгородщини, допомагають їм, огортають увагою, дарують  тепло, організовують цікаве дозвілля.
Головна спрямованість діяльності Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у тому, щоб підтримати одиноких людей поважного віку, допомогти їм, вселити надію на добро і щодень це добро творити. У терцентрі працює 83 штатних працівники – це включаючи апарат, працівників відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, відділення денного перебування, відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги та соціальних робітників відділення соц ... Читати далі »