Головна » 2018 » Вересень » 06

Історія, створена об’єктивом

Історія, створена об’єктивом

У колективу «Cлова» піднесений настрій. Нашому колезі, легендарному фотомайстрові Олександру Коваленку виповнюється 69 років. У фотографії є своя магія. Це дивно, як людина з камерою в руках, роблячи знімок, буквально зупиняє рух часу і відображає конкретний момент життя назавжди. Така природа професії, якій практично все своє життя присвятив Олександр Коваленко. Сам він не любить гучних слів про свою роботу. За нього говорять його фотографії.
Олександр Петрович народився у селі Петропавлівка  Богодухівського району Харківської області. Згодом батьки переїхали на постійне місце життя у Вишгород, де Олександр закінчив середню школу. Після служби в армії наш ювіляр декілька років працював слюсарем  у  тресті «Гідромеханізація». Із молодих рокі ... Читати далі »

Чуйність, милосердя, безкорисливість...

Чуйність, милосердя, безкорисливість...

Весело та активно жителі Вишгородщини зустріли осінь на фестивалі «Perlina Fest». Першого вересня на набережній Київського моря асоціацією багатодітних родин «Перлина» за підтримки голови Вишгородської районної ради Ростислава Кириченка, Вишгородського  міського голови Олексія Момота та за допомогою небайдужих меценатів було організовано свято для дорослих і дітей.
«Вишгородський район соціально активний, тому хотілося, щоб діти на перше вересня не лише отримували солодкі подарунки, а й радість та заряд позитивних емоцій на навчальний рік. Тому ми прагнули об’єднатися, щоб залучити якомога більше дітей до «Perlina Fest». В асоціації багатодітних родин «Перлина» є п’ять осередків в районі – це Катюжанка, Нові ... Читати далі »

Час обирати лікаря

Час обирати лікаря

Кожен третій українець вже знайшов свого лікаря у рамках кампанії МОЗ України «Лікар для кожної сім’ї». «Кожного дня понад 200 тисяч українців підписують декларацію із обраним лікарем». Ініційована кампанія проходить нерівномірно. Лідерами є Вінницька, Харківська, Полтавська, Чернівецька та Житомирська області. Серед аутсайдерів Сумська, Черкаська, Закарпатська, Одеська, Запорізька області. Поки що найгірша ситуація, на жаль, у Сумській області. Повільний хід кампанії викликає занепокоєння. Адже це позбавляє медичних працівників цієї області кращих умов роботи та доходу, тоді як пацієнтів – кращих умов обслуговування», – наголосив заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк.
Кампанія зобов’язує населення підписати декл ... Читати далі »

Призначено нових керівників

На оперативному засіданні 31 серпня голова Вишгородської райдержадміністрації Вячеслав Савенок оголосив про нові кадрові призначення. Розпорядженням голови райдержадміністрації від 30 серпня 2018 року №33к на посаду першого заступника голови райдержадміністрації призначено Олексія Данчина. Цим же розпорядженням на посаду заступника голови райдержадміністрації призначено Тетяну Волотовську. Голова райдержадміністрації Вячеслав Савенок представив працівникам райдержадміністрації, керівникам установ та організацій району начальника Вишгородського міжрайонного відділу ГУ СБУ у місті Києві та Київській області Сергія Сметана.
Перший заступник голови Вишгородської районної державної адміністрації Олексій Олександрович Данчин народився 4 листопада 1973 року м. Душанбе, Таджикистан. Освіта ви ... Читати далі »

06.09.2018