Головна » 2018 » Квітень » 12

Створення мережі інклюзивно-ресурсних центрів

Створення мережі інклюзивно-ресурсних центрів

Одинадцятого квітня дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Київську область із робочим візитом. Перша леді ознайомилася зі станом інклюзивної освіти у м. Бровари, зустрілася з керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, щоб обговорити формування мережі інклюзивно-ресурсних центрів.
У Київській області прийнято рішення про створення у районах, містах та об’єднаних територіальних громадах 37 інклюзивно-ресурсних центрів. Щоб сформувати дієву мережу таких закладів, Марина Порошенко передала голові Київської облдержадміністрації  Олександру Горгану типові проекти інклюзивно-ресурсних центрів, які розроблені благодійним фондом  Петра Порошенка у співпраці з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.
 «Інклюзивно-ресурсні ц ... Читати далі »

Нам потрібні підрозділи МПО

Нам потрібні підрозділи МПО

На Київщині створять підрозділи місцевої пожежної охорони. Таке рішення прийнято на засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Так, у селах, селищах, де немає пожежно-рятувальних підрозділів, сільські та селищні ради за погодженням з центральним органом виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері цивільного захисту, утворять пожежно-рятувальні підрозділи для забезпечення місцевої пожежної охорони.
Як зауважив перший заступник голови КОДА Андрій Анісімов, обласною цільовою програмою захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2014-2017 роки, в області планувалося створити 89 МПО (місцевої пожежної охо ... Читати далі »

Первоцвіти – перша посмішка весни

Первоцвіти – перша посмішка весни

Настала довгоочікувана весна, принесла із собою радість світлих сонячних днів. З приходом весни все навкруги почало оживати, прокидатись від зимового сну! Щойно пригріє перше весняне сонечко, у наших лісах з’являються перші вісники весни — тендітні первоцвіти. 
Пробившись через ґрунтову товщу, а іноді через сніговий килим, вони прийшли вітати весну і людину. І ось розпочинається весняний карнавал: білосніжні підсніжники, фіолетовий шафран, блакитноокі проліски, оповита сріблястою павутинкою сон-трава, ключі первоцвіту, ніжно-рожеві та білі китиці рясту, темно-сині, білі, голубоокі фіалки, палаючий горицвіт, порцелянові філіжаночки конвалії. 
Цвітіння – відповідальна пора в житті рослин і час великої уваги до них людей. Різноманітність форм, багатство ... Читати далі »

12.04.2018