Головна » 2018 » Березень » 01

Моя донечка – «Аrtочка»

Моя донечка – «Аrtочка»

Чи не найважливішим завданням для людей є відшукати свої життєві фарби. Ми кожного дня розмальовуємо своє життя і починаємо із вибору червоної чи синьої кофтинки. Творчі ж люди прагнуть передавати переживання на полотні за допомогою фарб і пензлів, або виробів із паперу, чи різьби по дереву, або, наприклад, за допомогою тканини… Тут не важливо як і з чого. А все, що вам потрібно для творчості, ви знайдете у маленькій, але затишній крамничці у Вишгороді, яку створила дружина, мама та ініціативний підприємець Катерина Малашок. Як вона на це наважилася, із якими складнощами зіткнулася, чим пожертвувала, що далі планує робити – читайте у нашому інтерв’ю.
– Пані Катерино, як Ви «загорілися» ідеєю, так би мовити, творчого магазину?

... Читати далі »

Секрети професійної майстерності

Секрети професійної майстерності

Одним із пріоритетів державної освітньої політики є забезпечення якісної освіти для усіх дітей з особливими освітніми потребами. Впоратися з цим завданням можна тільки за умови добре організованої і спланованої роботи методичних об’єднань. Щороку педагоги Вишгородської районної спеціальної загальноосвітньої школи «Надія» діляться досвідом роботи з колегами із району. 26 лютого відбувся семінар-практикум «Організаційно-методологічні основи індивідуальної роботи з дітьми, які мають комбіновані порушення розвитку», для вчителів-дефектологів, корекційних педагогів, асистентів учителів, практичних психологів.
 Досвідом роботи поділилися заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Січкарчук, логопеди Тамара Коропта, Наталія Кравчук («Орга ... Читати далі »

Волейбол, як стиль життя

Волейбол, як стиль життя

Двадцять четвертого лютого у спортзалі Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов традиційний волейбольний турнір за «Кубок Гаврилівки» серед молодіжних команд юнаків та команд ветеранів.  Урочисто, під музику та оплески вболівальників до зали запросили команди з Немішаєво, Іванкова, Демидова, Лютежа та Гаврилівки, яких супроводжували дівчата у вишуканих українських костюмах.
Свято відкрили Марія Михайловська та Назар Григоренко, які представили учасників турніру, а також гостей та спонсорів свята – заступника керуючого справами Київської обласної ради Олександра Колодія, приватного підприємця Ярослава Дяченка, директора фармацевтичного науково-дослідницького центру «Альянс Краси» Вадима Геращенка.
З вітальним словом до учасників звернулися Гаврилівсь ... Читати далі »