Головна » 2017 » Листопад » 03

Зберегти зелені легені Вишгородщини

Зберегти зелені легені Вишгородщини

Нещодавно відбулося виїзне засідання в Дніпровсько-Тетерівському державному лісово-мисливському господарстві, метою якого стало ознайомлення місцевої та районної влади, а також громадськості з проблемою масового ураження соснового лісу шкідником.  
За ініціативи директора В. Юхимчука та за участі спеціалістів господарства, депутатів районної ради Г. Панамарчука та С. Миронова, Сухолуцького сільського голови О. Чуж, директора  ДСЛЗП «Київлісозахист» С. Солохи, головних  лісопатологів: ДСЛЗП «Київлісозахист» Г. Заболотньої і Київського обласного та по м. Києву УЛМГ С. Гайової та представників громадськості учасники заходу відвідали три об’єкти у Дніпровсько-Тетерівському державному лісомисливському господарстві. Це дало змогу на власні о ... Читати далі »

Попереду багато роботи

Попереду багато роботи

Наприкінці жовтня минув рік, як Президент України Петро Порошенко призначив на посаду голови Київської облдержадміністрації Олександра Горгана. З цієї нагоди очільник області запросив на зустріч головних редакторів провідних засобів масової інформації Київщини, аби у невимушеній обстановці поспілкуватися з журналістами і відзвітувати про результати своєї діяльності на цій посаді.
Олександр Любомирович розповів, що перед тим, як визначити головні пріоритети розвитку області, було сформовано ефективну методику аналізу. Йдеться про чітку статистику з усіх напрямків, зокрема – рівень і стан якості освіти, криміногенна ситуація, енергоефективність та ін. Також було виведено індекси фінансової спроможності районів, що дало можливість реально оцінити стан справ у області.
Важливи ... Читати далі »

Доглянути, підтримати, допомогти…

Доглянути, підтримати, допомогти…

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери. У цій когорті й працівники Вишгородського  районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), котрі щодень приходять в оселі людей, що потрапили у складні життєві обставини, щоб доглянути, підтримати, допомогти...
Територіальний центр опікується майже 1700 громадянами у Вишгороді та сільській місцевості, надаючи послуги через чотири відділення – соціальної допомоги вдома, стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, організації надання адресної та грошової допомоги, денного перебування. 
Наші працівники добре розуміють, що у соціальній роботі з літніми одинокими людьми, котрі є основною категорією наших підопічних, потр ... Читати далі »