Головна » 2017 » Жовтень » 19

Плече підтримки – родині героя

Плече підтримки – родині героя

На обліку в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області перебуває понад 27 тисяч військових пенсіонерів. Із початку проведення антитерористичної операції на Сході України призначено 721 пенсію по інвалідності учасникам АТО, 392 утриманцям призначено пенсію у разі втрати годувальника за 202 загиблих військовослужбовців під час проведення АТО. Середній розмір пенсії по інвалідності учасників АТО становить 3 908,94 грн, членів сімей загиблих учасників АТО – 3 061,11 грн. 
Органи Пенсійного фонду Київської області всіма силами намагаються підставити плече підтримки тим, хто зараз знаходиться на Сході України, тим, хто повернувся додому, а також тим, хто не дочекався своїх героїв.
У Вишгородському об’єднаному управлінні Пенсійного фонд ... Читати далі »

Майстер-клас від фронтового хірурга

Майстер-клас від фронтового хірурга

Напередодні Дня захисника України у випускників, учнів 11 класу Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, відбулась незабутня, щира, цікава, а головне – така потрібна молодим людям, які люблять свою землю і є її патріотами, зустріч з Василем Яковенком, учасником АТО. 
Лікар-хірург за фахом, представник найбільш мирної професії у світі, не вагаючись пішов захищати Батьківщину від ворога. Василь Васильович поділився з учнями спогадами про проведені на Сході країни дні, описуючи бойові будні побратимів, роботу фронтового хірурга. А учні із зав­миранням серця слухали хвилюючу розповідь.
Василь Васильович провів майстер-клас, як надавати першу медичну допомогу при пораненні, продемонстрував індивідуальні медичні пакети, показав, як носити 12-кілограмовий бронежилет. Учні постави ... Читати далі »

Чемпіонка живе у Вишгороді

Чемпіонка живе у Вишгороді

16 жовтня у спортивному залі СКА №7 м. Біла Церква пройшов чемпіонат Київської області з художньої гімнастики серед дівчат 2005-2006 років народження.
У цих змаганнях взяло участь близько 70 юних гімнасток з різних куточків Київщини, а саме: Яготин, Васильків, Бровари, Березань, Фастів, Бориспіль, Біла Церква. Були присутні на цьому спортивному святі і наші вишгородські гімнастки. І варто зазначити, що юні спортсменки гідно представили Вишгородщину.
Золото завоювала Діана Король, срібло у Дарини Дзьоби, а бронзову медаль виборола Поліна Козіна. Також треба відзначити всю нашу команду, яка гідно виступила в груповій вправі (Кіра Тавгазова, Тетяна Жукова, Кіра Задорожна, Марія Родіонова та Єва Циганчук).
Щиро    вітаємо    наших    юних   & ... Читати далі »