Головна » 2017 » Липень » 13

Довіра – головне у війську

Довіра – головне у війську

Згідно з методичними рекомендаціями з професійно-психологічної підготовки особового складу Національної гвардії у військовій частині 3077 відбулося практичне тренінгове заняття з військовослужбовцями, що проходять службу за контрактом в управлінні частини. 
Було проведено практичні заняття з таких вправ, як: «Присідушки», «Павутина», «Падіння на довіру», які ефективно активізують пошук нестандартних рішень і часто дають учасникам можливість знайти правильне оригінальне рішення, подивитись на завдання по-новому, де основною метою тренінгу є  формування і згуртування військового колективу для більш якісного та ефективного виконання службово-бойових завдань.
 У котрий раз військовослужбовці показали злагодженість дій та порозуміння ... Читати далі »

Феномен «Вишгородів — Вишеградів – Велеградів»

Феномен «Вишгородів — Вишеградів – Велеградів»

(Продовження. Початок у №27 за 8 липня 2017 року)
Оголошуючи конкурс «Легенди Вишгородщини», метою якого є збір легенд, переказів, бувальщин, цікавих оповідань про Вишгородський край, неможливо не запросити до участі краєзнавців, вчених істориків, допитливих активістів з громад інших «Вишгородів – Вишеградів – Велеградів», які знаходяться у Польщі, Чехії, Німеччині, Угорщині, Болгарії, Сербії, Естонії, Росії тощо. Усі ці міста, у переважній більшості, мають спільні сторінки історії, етимологію (трактування щодо походження назви). Їх необхідно об’єднати у єдину «Золоту корону королівсько-князівських резиденцій Європи» на противагу «Золотому кільцю Росії».

1. ПОЛЬЩА. Відомий польський Вишгород над Віслою зг ... Читати далі »

«Кадри» запалюють зірки

«Кадри» запалюють зірки

   Все колись буває вперше… Отак вперше в Гаврилівці виступила з дебютним концертом молодіжна скетч-група «Кадри».
Прем’єра «Гаврилівка запалює зірки» відбулася на День молоді. Цього вечора з нетерпінням і хвилюванням  чекали всі учасники концерту, бо ж для більшості це був перший в житті вихід на сцену. Репетиції забирали немало часу, необхідність знати тексти напам’ять, вміння втілюватися в образ і артистично працювати.  Все це було непросто, бо повірити в себе, в колектив, в якому зібралися однодумці, і чи потрібна така творчість глядачу. Були моменти, коли здавалося, що нічого не виходить і що дебют може потерпіти фіаско, але все ж таки віра в свої сили перемогла. Того прем’єрного вечора в Гаврилівському будинку ... Читати далі »