Головна » 2017 » Квітень » 28

3G – це доступно і вигідно

3G – це доступно і вигідно

Уже рік як Київстар запустив у Київській області 3G-зв’язок і розробив спеціальні тарифи для мобільного інтернету. Завдяки цьому смартфон перетворився на незамінний інструмент для роботи, навчання, спілкування та розваг. Адже з точки зору споживача 3G робить з телефону повноцінний мобільний медіа-центр, який за продуктивністю нічим не поступається планшетові або ноутбуку. Хіба що розміром екрану. Водночас без мобільного інтернету просто не обійтися, коли потрібно швидко отримати корисну інформацію або оперативно скористатися потрібним сервісом. Наприклад, знайти найближчу аптеку або магазин, дізнатися, як проїхати в столиці на вулицю Турчина, або здійснити терміновий платіж.
Важливо й те, що завдяки новим технологіям і технічній модернізації мережа покриття 3G від Київстар розши ... Читати далі »

Прапороносці: згадаймо всiх поіменно

Прапороносці: згадаймо всiх поіменно

30 квiтня – 65 рокiв тому радянськi бiйцi встановили над рейхстагом Прапор  Перемоги. Цей хвилюючий момент багато хто з нас запам’ятає по кадрах фронтової кiнохронiки: група солдатiв бiжить по сходах нагору, i двоє з них закрiплюють прапор на фронтонi рейхстагу...
Весна 45-го. «На рейхстагу вже майорить червоний прапор. Нiмцi пiдпалюють кiмнати, вони хочуть нас викурити з рейхстагу. Але цього нiколи не станеться. Ми всi стоїмо на смерть, захищаючи честь нашого прапора, честь нашої рiдної Батькiвщини», — повiдомляла одна з бойових листiвок, випущених 30 квiтня у Берлiнi. Тодi здавалося, що завдяки кiнохронiцi легко назвати поiменно учасникiв цiєї операцiї. Але це не так. Рiч у тiм, що згаданi кадри були знятi фронтовими операторами 2 травня 1945 року, ... Читати далі »

Головний творець пожеж – людина

Головний творець пожеж – людина

Масштабні пожежі – проблема, яка щорічно постає влітку на теренах України, зокрема і на території Вишгородського району. Особливе занепокоєння викликають пожежі в природних екосистемах та на відкритих територіях. 
Причинами пожежі в лісі та на відкритих місцевостях можуть стати блискавка або засуха, але головною причиною виникнення пожеж є необережність людини. 
Здебільшого загорання у природних екосистемах виникають внаслідок випалювання сухої рослинності, порушення громадянами правил пожежної безпеки під час проведення сільськогосподарських робіт на власних присадибних ділянках, перебування в лісових масивах і на торфовищах. Особливу небезпеку становить саме випалювання залишків рослинності на власних присадибних ділянках, адже такі дії призводять до виникнення ... Читати далі »

Збережемо природу для себе і для дітей

Збережемо природу для себе і для дітей

Є в нашій країні така «злоякісна пухлина», як рибне браконьєрство. Є така проблема і в районі, адже маємо власне море і Дніпро. В своїй основі браконьєрство має такі фактори, як деградація, падіння моралі, вседозволеність, безкарність, правовий нігілізм людини, яка вбиває природу, і можливість заробити, не прикладаючи великих зусиль. Браконьєрство грубо порушує права дикої флори і фауни на життя. І якщо більшості дорослим змінити таке ставлення до навколишнього світу важко, то дитячу свідомість можна направити в правильне русло. 
З цією метою Асоціація рибалок промисловиків Київського водосховища, ВГО «Молода країна» та рибоохоронний патруль Київщини на базі Лебедівської ЗОШ I-III ст. організували інтерактивний урок «Про правила любительського рибаль ... Читати далі »