Головна » 2016 » Серпень » 22

Армія сильна професіоналами

Армія сильна професіоналами

Цього вівторка відбулися урочисті проводи мешканців Вишгородського району, які добровільно вступають на військову службу до Збройних Cил України за контрактом.
 Голова райдержадміністрації Олександр Горган завітав до Вишгородського військкомату, щоб особисто привітати хлопців із прийняттям цього серйозного та відповідального рішення. Антон Ставський із села Воропаїв, Олександр Буланий та Сергій Колодченко із Нових Петрівців зазначили, що це абсолютно виважений і обдуманий крок. Зовсім юний Антон Ставський, якому цього ж дня випов­нилося лише 19 років, розповів, що саме приклад батька, його підтримка і віра у сина підштовх­нула юнака до підписання контракту. Сергій Колодченко, котрий уже був на сході України, вирішив підписати конт­ракт і повернутися до служби, бо про ... Читати далі »

Громада і влада – єдина спільнота

Громада і влада – єдина спільнота

11 серпня у Литвинівці громада зібралася на відкриття довгоочікуваної аптеки. Більше п’яти років жителі трьох сіл – Литвинівки, Лісовичів, Миколаївки, які об’єднує Литвинівська сільська рада, змушені були вирушати за ліками першої необхідності у сусідні населені пункти. Та завдяки ентузіазму підприємців, засновників ТОВ «Турбота плюс» та за сприяння сільського голови В’ячеслава Мурги у людей з’явився сучасний аптечний заклад, розташований у центрі села у приміщенні сільської ради.
Розділити радість з громадою та за­с­нов­­­никами аптеки завітали голова райдержадміністрації та депутат Київської обласної ради Олександр Горган і депутат районної ради Микола Артеменко.
Олександр Горган зазначив, що сільський голова викону ... Читати далі »

Дітей реабілітують наукою

Дітей реабілітують наукою

13 серпня понад 180 дітей, які постраждали від бойових дій на сході України і проходять психологічну реабілітацію в таборі «Лісова застава» взяли участь в унікальному соціальному проекті «Наука їде до дітей». 
Свято науки дітям подарував благодійний фонд «Helpyoung» за підтримки нідерландської благодійної організації «Alert Fund for Youth Activities». Хлопці та дівчата з нелегкою долею на декілька годин поринули в незабутній світ дослідів та відкриттів. Вони не тільки на власні очі побачили «димовуху» із сухого льоду та палаючу руку, а і взяли участь у справжніх фізичних та хімічних експериментах!
«Я ніколи не подумала б, що хімія може бути такою цікавою. Коли рідина змінила колір від мого подиху на неї, &nbs ... Читати далі »