Головна » 2016 » Червень » 14

На відпочинок у мальовничі Карпати

На відпочинок у мальовничі Карпати

Минулої п’ятниці на площі Шевченка в рамках проекту оздоровлення дітей учасників бойових дій відбулося урочисте відправлення малечі до оздоровчого табору «Карпатська стежка», що знаходиться у селищі Верховина Івано-Франківської області, де чисте гірське повітря і колорит карпатської природи створюють відмінні умови для повноцінного дитячого відпочинку. 
З побажаннями гарної поїздки та вдалого відпочинку до дітей звернувся голова райдержадміністрації Олександр Горган. Він нагадав, що програма «Збережи життя солдату», яка була заснована два роки тому за підтримки народного депутата Ярослава Москаленка та народного депутата Ігоря Єремеєва, триватиме до остаточної перемоги України. Олександр Горган також зауважив, що під час відпочинку дітки зможуть зміц ... Читати далі »

Толока – гарний звичай

Толока – гарний звичай

За ініціативи голови Вишгородської районної ради Ростислава Кириченка на території дитячого табору «Лісова застава», де мешкають діти-переселенці із зони АТО було проведено толоку, у якій взяли участь депутати районної ради, працівники виконавчого апарату ради, працівники комунального підприємтва Вишгородської районної ради «Комунальник».
Діти з великим задоволенням та радістю зустріли гостей, для яких влаштували екскурсію з пригодами по території «Лісової застави» – поважні гості стрибали, грали з м’ячем на фізичній зарядці, потім мали змогу побачити на прикладі методи реабілітації дітей шляхом гри та разом з юними мешканцями табору малювали гуашшю. Подорожуючи табором, депутати також оглянули житлові корпуси. 
Після приємног ... Читати далі »

«Вишеград» став переможцем

«Вишеград» став переможцем

Минулої суботи на стадіоні футбольного клубу «Діназ» у Лютежі відбулися фінальні матчі першого сезону єдиної в Україні футбольної «Ліги учасників АТО». Цей турнір розпочався ще два місяці тому. Протягом цього часу 10 команд, що складалися з учасників бойових дій та волонтерів, наполегливо змагалися за перемогу. 
Організаторами ліги стали всеукраїнське громадське об’єднання учасників АТО «Українці – разом!», федерація футболу України, федерація футболу Вишгородського району та футбольний клуб «Діназ». До речі, це єдиний регулярний турнір з футболу, офіційно зареєстрований Федерацією футболу України. 
У запеклій боротьбі на футбольному полі перше місце виборола команда учасників АТО Вишгородського району « ... Читати далі »