Головна » 2016 » Червень » 07

Свято останнього дзвоника

Свято останнього дзвоника

27 травня 2016 року у всіх школах Вишгородщини пролунав останній дзвоник, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу у шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників цей день є стартом у нове, доросле, самостійне життя. 
Голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Горган цього святкового дня завітав до гімназії «Інтелект». Він привітав  присутніх зі святом останнього дзвоника, а випускників із новою сторінкою в їх житті, наголосивши, що із сьогоднішнього дня вони беруть на себе відповідальність за своє життя, своїх рідних і оточуючих. Він побажав усім сили, мрій, мужності приймати виклики життя і достойно на них відповідати.
Голова Вишгородської районної ради Ростислав ... Читати далі »

Краю мій лелечий, рідна сторона

Краю мій лелечий, рідна сторона

 «Лелеки живуть там, де живуть щасливі люди», – цю народну мудрість мені вперше довелось почути ще в дитинстві з вуст своєї бабусі, а пізніше переконатися в істинності цих слів у гостях у дев’яностолітніх Віри Тимофіївни та Анатолія Опанасовича Драмарецьких. Проживши і в горі і в радості 65 років, подружжя не втратило того вогнику в очах, який запалюється у закоханих у перші дні знайомства. У погляді – ніжність, у доторках – тепло, у його руці – її рука, у душі – повага та любов. 
Уже третій десяток років Анатолій Опанасович разом зі своєю дружною живе у своєму затишному будинку серед мальовничих просторів Лютіжа. Їм дуже пощастило, адже жити їм довелось з найкращими сусідами, яких тільки можна знайти – лелеками. 
... Читати далі »

Упевнені кроки вишгородського гандболу

Упевнені кроки вишгородського гандболу

21 травня дві гандбольні команди Вишгородської РКДЮСШ (хлопці та дівчата 2005-2006 р.н.) взяли участь у відкритій першості Рокитнянської ДЮСШ з гандболу для дітей 2004 р.н. У турнірі змагалися гандбольні команди з районних центрів Київської області Сквири, Миронівки, Вишгорода, та, власне, місцеві команди Рокитнянської ДЮСШ. У хлопців лідерство відразу захопила місцева команда з Рокитного, вони виступали складом 2004 р.н. й показали досить змістовну та впевнену гру. За інші призові місця боротьба точилась між трьома командами до останнього туру, а розподіл місць визначався за сумою забитих-пропущених м’ячів. За результатами турніру у хлопців перше місце посіла команда з Рокитного (2004 р.н.), друге – команда зі Сквири (2006 р.н.), третє – наша гандбольна дружина з Вишгорода (2005-2 ... Читати далі »