Головна » 2016 » Лютий » 25

Живемо завдяки українським героям

Живемо завдяки українським героям

Минулої суботи у Вишгороді вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. На площі Шевченка відбулося відкриття меморіальної дошки з фотографіями всіх загиблих на Майдані 2014 року. Тоді злочинний режим Януковича забрав життя 107 борців за свободу і незалежність України. 
У заході взяли участь голова райдерж­адміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ростислав Кириченко, Вишгородський міський голова Олексій Момот, депутати районної та міської рад, керівники підприємств, установ, закладів району та небайдужа громадськість. Пам’ятний захід організовано Вишгородською міською радою. Активну участь у підготовці і встановленні інформаційного стенду про Небесну Сот­ню взяв заступник міського голови Трохим Іванов. 
Багато було сказано гарних слів керівн ... Читати далі »

Ми – за здоровий спосіб життя

Ми – за здоровий спосіб життя

19 лютого у спортивному залі Жукинської загальноосвітньої школи відбулася презентація сучасного боксерського рингу. 
Подія стала можлива завдяки спонсорській допомозі депутата Київської обласної ради Андрія Пещеріна та депутата Вишгородської міської ради Сергія Пінчука. У придбанні спортивного інвентаря також взяли участь депутати Вишгородської районної ради Олександр Дзюба та Віталій Дерпак. Такий вагомий подарунок дає можливість відкрити спортивну секцію з боксу для учнів місцевої школи та дітвори з прилеглих сіл. 
У спортивному дійстві взяли участь голова районної адміністрації Олександр Горган та голова районної ради Ростислав Кириченко. Керівники району подякували всім причетним до організації свята спорту і побажали успіхів юним спортсменам.

... Читати далі »