Головна » 2016 » Лютий » 11

Пісня дарує людині крила

Пісня дарує людині крила

У своєрідний огляд ветеранських хорових колективів Київщини перетворився благодійний концерт «Різдвяні вечори», що відбувся у Будинку культури села Нові Петрівці минулої середи. Організатором виступила Вишгородська районна організація ветеранів на чолі з її головою Тамілою Орел.
– Оскільки офіційних заходів з визначенням кращих хорових колективів ще не проводилося, ми вирішили влаштувати співоче свято у славних традиціями Нових Петрівцях, запросивши до участі в ньому сусідів і колег по творчій діяльності – народний хоровий колектив ветеранів з Василькова, ансамбль «Золотий вік» Вишгородського територіального центру, з яким районна ветеранська організація тісно співпрацює, сільський ветеранський колектив «Петрівчанка», хор ветеранів міста ... Читати далі »

З турботою про врожай блакитної ниви

З турботою про врожай блакитної ниви

– Щедрість і багатство водної ниви сьогодні залежить від щоденної турботи про неї. Торжество цієї відомої істини залежить від її усвідомлення кожним рибалкою-користувачем Київського водосховища, – вважають голова асоціації рибалок-промисловиків Київського водосховища Микола Шинкаренко та користувачі. Сьогодні він згодився розповісти споживачам дарів рукотворного моря про щоденні турботи рибалок в період, так би мовити, міжсезоння або часу, коли завмирає традиційний вилов риби. Тобто, пізньою осінню та взимку.
Кінцева робота хлібороба, як і кожного учасника агропромислового виробниц­тва, залежить від зібраного врожаю. А врожай – від щоденної, копіткої праці кожного учасника процесу. Це повною мірою стосується і рибалок-промисловиків Київського водосховища. Щоб різ ... Читати далі »

Добром примножують добро

Добром примножують добро

Висловлюємо щиру подяку небайдужим людям за допомогу в організації тимчасового переселення мешканців стаціонарного відділення для постійного проживання Вишгородського територіального центру соціального обслуговування на час ремонту. 
За турботу й опіку над нашими підопічними особливі слова вдячності депутату районної ради Олександру Приходьку, члену громадської організації «За право на життя» Олегу Громовому, Ірині Сазоновій, заступнику ГП «Асоціації учасників АТО Вишгородщини» Олександру Талалаю, членам організації учасників АТО з Нових Петрівців та Димера.
Дякуємо, що підтримали і розрадили одиноких людей похилого віку, для яких стаціонарне відділення стало їхнім домом. Дякуємо всім волонтерам та людям із щирим серцем, котрі допомагають нам у робот ... Читати далі »