Головна » 2016 » Січень » 18

Просто треба робити свою справу

Просто треба робити свою справу

На шпальтах нашого видання неодноразово друкувалися матеріали про голову правління благодійної організації Все­український благодійний фонд «За право на життя» координатора табору «Лісова застава» Ірину Сазонову, яка вже декілька років займається волонтерською діяльністю. 
За її плечима безліч благодійних проектів, зокрема: «За здорове покоління» (профілактична робота у навчальних закладах спільно з управлінням у справах молоді, м. Донецьк), «Чудеса під силу кожному» (День Святого Миколая та Різдво Хрестове члени ВБО «За право на життя» традиційно проводять разом із молоддю з особливими потребами, вихованцями центру соціально-психологічної реабілітації для дітей, мешканцями територіального центру для самотніх літніх ... Читати далі »

Мандрівки і зустрічі нас зближують

Мандрівки і зустрічі нас зближують

На зимових канікулах 10 січня Національний музей-заповідник «Битва за Київ у 1943 році» відвідали 70 дітей з прифронтових міст Донецької області (Артемівськ, Константинівка, Краматорськ, Волноваха, Слов’янськ, Дружківка). 
Діти провели різдвяні канікули в Тернопільській області, де побували у Свято-Успенській Почаївській лаврі та навколишніх замках, а по дорозі додому відвідали наш музей та колишню президентську резиденцію «Межигір’я». Головна мета цих подорожей – зняти напруження з  дітей, яке вони відчувають, проживаючи на території, близькій до зони проведення АТО (багато хто з них на собі відчув жахіття неоголошеної  війни), показати їм мирну і спокійну Україну, побачити розмаїття культури та традицій західної України, інших ... Читати далі »

Вже розпочато капремонт

Вже розпочато капремонт

10 січня до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району о 2.33  надійшло повідомлення про пожежу в пологовому відділенні Вишгородської центральної районної лікарні.
На місце події терміново виїхав черговий підрозділ 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини ( Вишгород) та 39-ї Державної пожежно-рятувальної частини (Нові Петрівці). На місці пожежі було встановлено, що на першому поверсі 5-поверхової будівлі горить приміщення роздягальні пологового відділення на площі 20 кв.м, що  супроводжувалось задимленням. Завдяки злагодженим діям медперсоналу та особового складу Державної служби надзвичайних ситуацій з відділення було евакуйовано та переведено до дитячого відділення 22 особи, з них 11 новонароджених дітей. Пожежу локалізовано о 2.49, о 3.05 – ліквідовано ... Читати далі »