Головна » 2015 » Листопад » 19

Прощавай Віталіє Павловичу, прощавай, воїне!

Прощавай Віталіє Павловичу, прощавай, воїне!

17 листопада у селищі Димер відбулось поховання Благовісного Віталія Павловича, який загинув у зоні проведення АТО. Провести в останню путь загиблого військового зібрались бойові побратими, рідні та друзі загиблого воїна, учні школи й односельчани. Віддати останні почесті воїну прийшли керівники району – голова райдержадміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ростислав Кириченко, перший заступник голови РДА В’ячеслав Савенок, працівники Димерської селищної ради.  
 Багато добрих слів було сказано про Віталія Павловича, який пішов до війська добровольцем у січні 2015 року. Службу проходив у 93-й механізованій бригаді в Донецьку. 14 листопада, у день народження воїна,  під Авдіївкою групу з 14 чоловік  бойовики обстріляли з мінометів. На жаль, ... Читати далі »

Керівники склали присягу

Керівники склали присягу

17 листопада відбулося друге засідання першої сесії Вишгородської районної ради VII скликання. У роботі сесії взяли участь 35 депутатів із 36. Провів засідання новообраний голова районної ради Ростислав Кириченко. На початку засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблого в АТО військовослужбовця 93-ї механізованої бригади нашого земляка із Димера Віталія Павловича Благовісного та жертв терористичних актів, що відбулися минулої п’ятниці у Франції.
Першим питанням порядку денного було затвердження інформації лічильної комісії щодо рішення про обрання голови Вишгородської районної ради, після чого Ростислав Кириченко склав присягу посадової особи місцевого самоврядування.
Далі депутати шляхом таємного голосування обирали заступника голови райради. На цю посаду було ... Читати далі »

Виробничникам – практичні навички першої медичної допомоги

Виробничникам – практичні навички першої медичної допомоги

Нещодавно у Вишгороді відбувся тренінг у рамках програми «Регіональна ініціатива з охорони здоров’я» за підтримки Київської обласної та Вишгородської районної організацій Товариства Червоного Хреста України. Партнером заходу виступив навчально-курсовий комбінат АТВТ «Трест «Південатоменергобуд» за підтримки Сергія Костирка, який надав приміщення для проведення тренінгу. 
Протягом двох днів тренер Марина Сметана провела навчання по наданню першої медичної допомоги потерпілим для представників підприємств, організацій міста та району (ТОВ «Чіпси Люкс», Вишгородське МКП, «Водоканал», ТОВ «Хенкель Баутехнік (Україна)», ТОВ «Кен Пак (Україна)», «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС», відділ виконавч ... Читати далі »