Головна » 2015 » Листопад » 05

Бути у гармонії із собою та своєю справою

Бути у гармонії із собою та своєю справою

Минулого вівторка у великому залі адмінбудинку відбувся четвертий тренінг програми «Нова якість публічних послуг»,  у якому взяли участь представники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади та працівники виконкомів місцевих рад району.
Вишгородська районна державна адміністрація  спільно з американською організацією «Global Leadership», що спеціалізується на проведенні тренінгів для бізнесменів та громадського сектору, успішно продовжує впровадження довгострокової  міжнародної програми навчання державних службовців та представників органів місцевого самоврядування.
Мотивуючий тренінг, спрямований на особистісний розвиток, визначення цілей та цінностей, проводили професійні тренери та ... Читати далі »

Храм – духовний центр села

Храм – духовний центр села

Останні жовтневі дні в історії села Вахівка ознаменувалися довгоочікуваною та святковою подією – урочистим відкриттям  і освяченням храму на честь святого апостола і євангеліста Луки. В урочистій церемонії взяли участь жителі села та численні гості з Вишгорода та району.
30 жовтня управляючий справами УПЦ, ректор Київських духовних шкіл митрополит Бориспільський і Броварський Антоній здійснив чин освячення храму і звершив у ньому Божественну літургію. Його високопреосвященству співслужили секретар єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук, благочинний Вишгородського благочиння протоієрей Дмитро Денисенко і настоятель храму ієрей Анатолій Романюк. 
На малому вході за труди на благо церкви митрополит Антоній нагородив настоятеля правом носіння наперсного хреста. Після ... Читати далі »

Пам’ять – найкраща подяка

Пам’ять – найкраща подяка

Співробітниками музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році» 19 жовтня, у день визволення Сухолуччя, проведено виїзну акцію, присвячену пам’яті загиблих визволителів Києва на Ясногородському плацдармі 1943 року, 71-й річниці визволення України та 72-й річниці визволення вишгородської землі від нацистських загарбників. 
Саме Ясногородський плацдарм восени 1943 року підготував міцний фундамент для створення та розширення Лютізького плацдарму, забезпечивши надійний правий фланг наступу ударного групування 38-ї армії на Київ. Віддаючи життя в районі Ясногородки, солдати стримували сили гітлерівців, що могли бути перекинутими в район Лютежа. Останки загиблих воїнів пошуковці Вишгородського району підіймають на місцях боїв колишнього Ясногородського плацдарму до цьог ... Читати далі »