Головна » 2015 » Жовтень » 29

Воїнам АТО потрібні «щасливі автомобілі»

Воїнам АТО потрібні «щасливі автомобілі»

22 жовтня у Лютіжі відбулась урочиста передача трьох оновлених легкових автомобілів, що незабаром  відправлять  у зону проведення АТО. У заході взяли участь голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Горган, перший заступник голови РДА В’ячеслав Савенок, бійці 25-го батальйону «Київська Русь», волонтери та настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці Київського патріархату отець Андрій, який розпочав з молитви та благословив усіх присутніх. 
Отець Андрій освятив автомобілі, щоб вони довго служили нашим землякам – бійцям у зоні проведення антитерористичної операції.
– Я щиро дякую Олександру Горгану та В’ячеславу Савенку за небайдужість та увагу. Вони з самого початку бойових дій і дотепер підтримують воїнів та допомагаю ... Читати далі »

Справ непочатий край

Справ непочатий край

Нелегким видався останній місяць – сотні зустрічей з людьми у трудових колективах та на прибудинковій території, їх зауваження і пропозиції щодо посади міського голови, їх болі і переживання, і надія, що хтось допоможе… 
Чимало було таких звернень, які треба було вирішити терміново, і я допомагав, не відкладаючи їх у довгий ящик – лікування сина учасника АТО, який перебуває у реанімації, забезпечення ліками першої необхідності  центральної районної лікарні, підтримка матері загиблого воїна-афганця, облаштування прибудинкової території на вулиці Кургузова, допомога у фінансуванні участі плавців ДЮСШ у обласних зборах та багато іншого.
Щодо загальноміських проблем, то я  не давав якихось обіцянок, а просто розповідав, як ту чи іншу проблему можна ... Читати далі »

Щемлива зустріч у «Барвінку»

Щемлива зустріч у «Барвінку»

Осінні дні надихають на спогади. Ще лист зелений і жовтий, і багряний вабить око, височіють світлі небеса, а в повітрі уже повіває прохолодою. Саме в один із таких чудових днів у дошкільному навчальному закладі «Барвінок» Лютізької сільської ради відбулось свято «Осінь в Україні». Дітлахи, яким не звикати виступати перед однолітками і батьками, гостями, односельцями, цього разу були особливо збуджені. Адже сьогодні чекали не просто гостей, а воїнів, колишніх вихованців «Барвінка»!
Зацікавленими поглядами зустрічали діти колишніх вихованців нашого садочка, слухаючи завідуючу дошкільним закладом Т. Костюченко: «… Погляньте, ось ці дорослі чоловіки теж були маленькими, як ви і ходили в цей садочок, їли такі ж каші і котлетки, сиділи на цих ... Читати далі »