Головна » 2015 » Жовтень » 22

Побажання громади вже виконуються

Побажання громади вже виконуються

У Козаровичах розпочався капітальний ремонт поштового відділення. Це стало можливим після того, як голова райдержадміністрації Олександр Горган ініціював цю справу та запросив на інспекційну нараду в район директора Київської обласної дирекції УДППЗ «Укр­пошта» Івана Турчака. За підсумками наради було прийнято рішення про масштабну модернізацію поштових відділень Вишгородського району. Ремонт пошти в Козаровичах, який здійснюється за кошти «Укрпошти» – один з багатьох проектів покращення надання послуг мешканцям Вишгородщини.
21 вересня, під час ознайомлення з ходом ремонту та якістю виконаних робіт, Олександр Горган зазначив: «Ремонт поштового відділення в Козаровичах – це одна з багатьох реальних справ, якими влада відчутно покращує житт ... Читати далі »

Переймаємо успішний досвід

Переймаємо успішний досвід

17 жовтня в малому залі Вишгородської РДА в рамках реалізації проекту «Обмін досвідом у сфері законодавчої діяльності»  відбувся круглий стіл на тему «Прозорість та ефективність роботи місцевих органів влади в контексті реформ у галузі юстиції». 
У заході взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ірина Побідаш, заступник Вишгородського міського голови Олександр Ростовцев, керівник  адміністративного центру адміністрації Ольга Камінська, начальник управління юстиції Вишгородського району Наталія Костюченко, керівник відділу державної виконавчої служби управління юстиції Андрій Кучер, керівник реєстраційної служби Ігор Кучерявий, заступник начальника пенсійного фонду Наталія Кудрінська, виконавчий заступник зак ... Читати далі »

Освіта за кордоном – реальність

Освіта за кордоном – реальність

За ініціативи голови Вишгородської районної ради Ірини Побідаш 19 жовтня до Демидівської спеціалізованої школи завітали адвокат, президент асоціації випускників канадсько-української парламентської програми Юрій Кушнір та керівник освітнього комітету асоціації випускників КУПП Андрій Сорохан. 

Цікава та змістовна лекція-презентація  «Що необхідно знати, щоб здобути якісну освіту за кордоном?» привернула увагу присутніх у залі учнів та вчителів. Адже цікава та цінна інформація була донесена до слухачів. Учні  дізналися про те, як вибрати місце навчання (програму), куди необхідно подавати документи, як побудувати своє резюме, яким чином профінансувати своє навчання та як отримати стипендію. ... Читати далі »

22.10.2015