Головна » 2015 » Жовтень » 01

Визначили першочергові завдання

Визначили першочергові завдання

Минулої п’ятниці у великій залі адмінбудинку за ініціативи голови Вишгородської райдержадміністрації Олександра Горгана відбулася стратегічна сесія, участь у якій взяли сільські голови, керівники державних та комунальних установ, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, дільничні інспектори Вишгородського РВ ГУМВС України в Київській області та громадських активістів та працівники апарату райдержадміністрації.
У ході інтерактивної бесіди обговорювалися такі питання. Що потрібно зробити, щоб у селі чи селищі, з’явилися нові робочі місця? Яким громадянин бачить своє село у перспективі двох років? Що стримує розвиток села, селища, міста? Що саме і ким повинно бути зроблено, щоб отримати нову якість життя? Кожен присутній мав змогу висло ... Читати далі »

Ми пам’ятаємо тебе, Костя!

Ми пам’ятаємо тебе, Костя!

Війна, яку дехто вперто продовжує називати АТО, навічно закарбується у наших серцях. Втрачаючи найцінніше – наших рідних і близьких, друзів і знайомих, часто не можемо повірити, що вже нема, не буде ніколи їх поряд.
25 вересня, у день народження Костянтина Непопа, на будинку Вишгородської школи №1, де навчався герой, відкрито пам’ятну меморіальну дошку. Вшанувати пам’ять героя прийшло багато людей – керівники району і міста, рідні, друзі, бойові побратими, учнівська молодь. 
Костя загинув на Донбасі –  підірвався на фугасі автомобіль. На кляту війну пішов добровольцем у червні 2014 року. Мав звання сержанта. Був командиром відділення 95-ї окремої аеромобільної бригади. Указом Президента України №213/2015 від 9 квітня 2015 року «За ос ... Читати далі »

Кому призначається субсидія

Кому призначається субсидія

У зв’язку з підвищенням цін і тарифів на газ та електроенергію урядом 28 лютого 2015 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій», якою з 1 травня 2015 року суттєво спрощено порядок призначення житлових субсидій.
Субсидія призначається одному із членів домогосподарства, за місцем реєстрації (прописки) у житловому приміщенні і на якого відкрито особовий рахунок на оплату житлово-комунальних послуг. 
Для призначення субсидії необхідно подати лише два документи – заяву про призначення житлової субсидії (далі – заява) та декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії (далі – Декларація), форма яких спрощена. Не подаються довідки про доходи заре ... Читати далі »

01.10.2015