Головна » 2015 » Вересень » 24

Без права на помилку

Без права на помилку

Щодня так само, як і всі вишгородці, їду на роботу по нашому місту. Останнім часом дедалі більше відчувається, що місцеві вибори на носі – узбіччя вже давно майорять білбордами, сіті-лайтами з обличчями кандидатів, паркани розписані мерськими гаслами. Одним словом, усе як завжди, як у традиційну виборчу кампанію.
Лише одне – ці вибори не традиційні. Уперше за 24 роки ми обиратимемо місцеву владу за новим законодавством. На думку парламенту, максимально наближеним до європейських форм місцевого самоврядування. Обираємо в розпал проведення важливої реформи – децентралізації. Тому важливо не помилитися. Бо на цих людей ми перекладаємо, як ще ніколи за часів незалежності, велику відповідальність – доручаємо їм ставити на ноги новостворені громади, управляти публічн ... Читати далі »

«Лелеченя» розправляє крила

«Лелеченя» розправляє крила

24 вересня голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Горган відвідав дитячий садок «Лелеченя», що знаходиться у селі Катюжанка. На гостину до діток Олександр Любомирович приїхав з цікавими гостинцями для малечі та привітав колектив дошкільної установи з професійним святом – Все­українським днем дошкілля. 
– Відбудова закладів дошкільної освіти, є одним з пріоритетних напрямів моєї роботи, оскільки в нашому районі це питання останнім часом постало досить гостро. В обов’язковому порядку кожна молода родина повинна мати можливість влаштувати свою дитину у садочок, і не десь там, в іншому кінці району, що автоматично створює проблеми батькам, а у своєму населеному пункті, особливо це стосується густонаселених сіл. Це привабить молоді сім&rs ... Читати далі »

П’ятнадцятий творчий сезон «Дивосвіту»

П’ятнадцятий творчий сезон «Дивосвіту»

8 вересня на центральній площі Вишгорода було на диво гамірно і весело. Цей дивовижний настрій створювали юні митці з Вишгородського районного Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт», який того дня відкривав свій п’ятнадцятий творчий сезон.
Поєднуючи «красиве і корисне», дивосвітівці, крім концертної програми, підготували цікаві майстер-класи від різних мистецьких студій, тематичні майданчики, а також влаштували благодійний ярмарок «Діти – воїнам АТО».
І діти, і дорослі мали змогу дечого навчитися у юних майстринь з мистецьких студій «Чарівна голка», «Орнамент», «Декоративна мозаїка», «Мрія», «Витівки», «Чарівні кольори»; малювали разом з ... Читати далі »

Продукти, що додають нам віку

Продукти, що додають нам віку

Не секрет, що кожна жінка прагне завжди виглядати молодою. Адже природою закладено, що вона має прикрашати цей світ, дарувати красу і приваблювати своєю вродою.

Зовнішній вигляд залежить від способу життя, який ми ведемо. Заняття спортом, відпочинок на свіжому повітрі – і людина виглядає здоровою та доглянутою. Але тренування та прогулянки парком – це ще не повний секрет привабливості та гарного самопочуття. Відмова від шкідливих продуктів та збагачення організму корисними вітамінізованими продуктами, ось що насправді робить нас красивими зовні і здоровими в тілі.

Є список продуктів, що сприяють старінню і шкодять окремим органам. Такі зміни можна помітити вивчаючи стан шкіри, нігтів та волосся. Деякі напо ... Читати далі »

24.09.2015